En bluff

Man måste våga förlora för att vinna, så jag förlorade tre gånger och inte fan vann jag nått för det.
Måste var a bluff och båg.


Dagens fråga

Hur många tandbetare kan ni sticka upp i näsan utan att nysa???

Jag skulle nog inte palla med en enda om jag ska vara ärlig. Jag nyser bara jag kollar på en tandpetare så. Eller om det va solen eller nått sånt.


Äre så

Jag slå vad, säger man verkligen så??? Hade varit mysigare att säga vadslår. Hade blivit galet mycker tvärtom och hit och dit då ju. De kan jag slå vad om asså.


Jag låtsas

Jag funderar på att rulla in mig i kebabkött och låtsas vara en maträtt. JA, det ska jag fundera på.


Måste man vara ärlig

Asså, man borde väll ändå inte behöva vara ärlig mot tjejer, eller???

Jag menar, en människa som går upp en timme tidigare, varje morgon. För att hinna sätta på sig puch up bh. maskara, lösnaglar, brunkräm. Den människan kan väll inte vara ute efter sanningen???Dagens fråga

Om ni hade bott i ett träd, vilket sorts träd hade ni då velat bo i???

Jag hade velat bo i en palm, för dom finns för mesta dels där det är varmt ju.


Sådeså

Va tänkt att skriva ett jätte långt inlägg nu, men sen kom jag på att klockan inte är 19:00 än. Så då funkade det ju inte. Man kan ju inte skriva jätte långa inlägg innan klockan 19:00 när man har ätit mat dagen innan fyra gånger sen idag. Om ni fattar. Men det gör ni ju såklart. Så jag återkommer efter klockan 19:00 då jag köpt nya byxor, för då kan man skriva hur mycket man vill.


Valet är ditt

Om du måste välja mellan att rulla tummarna i 75 timmar utan att göra en enda paus.
(Btw, har ni tänkt på vilket fult ord det är, paus alltså. Säg det en gång högt för er själv så får ni höra själv hur dumt det låter. PAUS)

Eller att röka sparris, bara för att se om man kan bli en skorsten. Vad hade du då valt??? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen.


Oppsss

Visst får man gå hur långt man vill när man är ute på promenad???

Sorry, det slank liksom bara ur mig. Tvångstankarnas tvångstanke you know


Dagens fråga

Om ni fick välja vilken dag som helst att fylla år på, vilken dag hade ni valt då???

Jag hade lätt valt 29 februari. Fatta vad skönt att inte behöva fylla år varje år. Tycker det är rätt så lagomt med vart fjärde år.
Plus att man blir inte så jäkla gammal lika fort då ju.


Mjölk hopp

Sitter här och har just kommit på en frän sak. Om man köper ett mjölkpaket, lägger det på backen och hoppar på det, då har man inte så mycket mjölk över sen. Alltså, om man är törstig ska man inte hoppa på mjölkpaketet.

Man skulle ju kunna

Om rött va grönt och grönt va rött då skulle man ju lätt kunna säga, Shiit vilken grön tomat. Eller, Nääh kolla vilken härligt röd liten gurka. Men nu är det ju inte så, så det går ju inte att säga så. Tyvärr.

Eller man kan ju fortfarande säga så, men då är det inte rätt. De blir knasigt och fel då skulle man kunna säga. Fast jag funderar på att säga det nångång ändå.


Länge sen

Jag kom på att det var rätt så länge sen jag gjorde dagens tips. Men vad ska jag tipsa om då???
Tänkte såhär va, om ni säger något ni vill ha tips om så grejar jag det. Kan vara exakt vad som helst. Låt fantasin flöda helt enkelt.
Jag är grymt bra på att ge grymt genomtänkta tips asså. Ni skulle inte ens tro mig om det va sant. Så bra är jag. Eller nått i den stilen, inte vet jag,...


Skriver med osynligt textRätt så fränt va!


Dagens fråga

Hur mycket regn skulle det behövas för att ni skulle drunkna i era skor???

Jag hade varit rätt så smart så jag hade tagit ett par super stora skor om det regna så det tar lite längre tid att fylla dom. Man får ju inte va dum på en regnig dag heller.


Valet är ditt

Om du måste välja mellan att dansa mitt ute på stan med en ketchupflaska. Medans du gnager på ett hårdbröd. Eller att sätta dig på en stol inne i en hiss, och säga till alla som kommer in i hissen. Ursäkta mig men denna hissen är för tillfället inte ledig. Det kommer snart en hel skolklass som ska ha den för att leka med. Vad hade du då valt??? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen.Tråkig

Tycker ni att jag är tråkig om jag säger att jag ska sova nu???  Isåfall behöver ni inte tycka jag är tråkig. För jag ska nämligen lägga mig i sängen och låtsas sova enda tills imorgon. Så jag ska inte sova såhär äkta som man brukar. Vara låtsas sova...


De vet jag

Asså jag är rätt så jäkla säker på att man har rätt när man vet en sak som man gissat rätt på.


Gargamel

Har suttit och funderat över en sak ett tag nu. När jag var liten brukade jag se på smurfarna. Dom är förövrigt blåa. Det tyckte jag va fränt. Men iallafall, i smurfarna fanns det ju en som hette Gargamel. Han jagade ju alltid smurfarna. Elak typInte deras fel att dom va blåa.
Men nu till det jag undrat, tror ni Gargamel fortfarande jagar efter smurfarna eller tror ni han har fått tag på dom???
Blir rätt så galen på att jag aldrig tagit reda på om han fortfarande är ute efter dom. Eller om dom kanske har rökt fredspipa, och dansar med varandra nu för tiden. Vad tror ni???
Dagens fråga

Om ni hade fått varit en dator för en dag vad hade ni helst gjort då???

Jag hade lätt sett till att lagga sönder så ofta som jag bara kunde. Dåligt kul att få jävlas med någon som typ lirar Wow eller nått annat sånt här HEL FRÄNT SPEL, som verkligen alla vill spela...

 


Valet är ditt

Om du måste välja mellan att smyga runtalla fyra bakom en maskros, med en gul mössa på huvudet för att smälta in. Eller att gå baklänges i en rulltrappa som står stillabara för att se om det ser ut som den fungerar i motvind. Vad hade du då valt??? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen.


Varning


Valet är ditt

Om du måste välja mellan att gå balansgång på en potatis medans du äter chips. Bara för att jävlas med dina vänner som står brevid dig och sägar att du ska sluta. Eller att redigera alla bilder på dig själv i photoshopa bara för att folk ska få för sig att du ser ut som spindelmannen. Vad hade du då valt??? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen.


Inte klart de heller

Om ni undrar varför det blev ett litet uppehåll här på bloggen så tänker jag inte säga det.

Jodå, tänker jag visst de göra. Ni kommer inte tro mig, men det är så jäkligt att jag blev kidnappad av ett gäng svampar som flög fort som satan förbi mig på några flygande grejer. Jag vet inte vad det var riktigt, men tror de va gurkor. Dom va iallafall runda och fyrkantiga med en raktangulär form i röd färg som hade blivit svart...
helt klart riktigt läskigt med andra ord. Men tror jag lyckats skaka av mig dom nu. Så nu kommer jag börja skriva dagligen igen
btw, jag är inte en tiger, och inte heller ett lejon. Jag är människa precis som alla andra människor... Ville bara få det sagt.

Dagens fråga

Om jag skulle fråga er hur ni tyckte att dagen varit om ni hade varit en citron. Vad hade ni svarat då???

Jag är rätt så jäkla säker på att jag hade svarat ungefär såhär... hyfsat sur faktiskt!
Besvikelse

Gissa besvikelsen som kom rakt mot mig idag när jag gick ut. Alla bara pratade igår om att, åh imorgon är det röddag. Jo tjeeena... Va nyss ut och inte fan va det röddag idag inte. Denna dagen ser ut exakt som en vanligt torsdag hade gjort. Lovar...


Valet är ditt

Om du måste välja mellan att gå framför en valfri bil helst i närheten där det är mycket folk. Helt plötsligt stannar du, går bak till den som kör bilen som du gått framför och säger. Hej jag tror du tappade nått. Sen väntar du på att personen frågar vad, då svarar du. Farten. Eller att bära ut en säng mitt på stan och lägga dig i den och säga. Shiit vilken tur att jag hade med mig sängen när jag blev såhär trött av att gå. Vad hade du då valt??? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen.


En skål

En skål är väldigt fränt. En skål är väldigt snyggt. En skål kan vara rund. En skål kan vara avlång. En skål kan se ut såhär...

Eller såhär...


Det tåls att tänka på nästa gång man ber om en skål...


Dagens fråga

Hur många blommor behövs det innan det ska bli en hel trädgård???

Jag har inte den blekaste aning om hur många det måste vara, men jag tycker det borde finnas minst ett träd iallafall.


Till Norge från mig

Har hört/sett att jag har/haft endel norska besökare här på bloggen. Och eftersom att jag är så trevlig så var jag tänkt att göra ett inlägg åt alla min norska läsare. Här kommer det, så håll i er nu.

Hej Norge!
Hoppas ni har bra väder...


Dagens fråga

Om ni fick chansen att ändra någonting på eran kropp, vad hade ni då ändrat??? 

Om jag fick den chansen hade jag lätt valt att få längre hår, så att jag kan gå och klippa håret kort igen. För det är så jäkla roligt att kolla på då håret liksom bara försvinner med hjälp av en sax.
Annars är jag rätt så nöjd med resten.
Valet är ditt

Om du måste välja mellan att åka snowboard ner från en trappa mitt i sommaren. Bara för att se om du kan ramla så att du far baklänges åt höger vänsterkant, och slå ut tre tänder och bryter en nagel . Eller att gå och köpa jätte mycket redbull och dricka upp mitt på stan. Bara för att bevisa för folk att man inte alls kan flyga till månen om man dricker redbull. Vad hade du då valt??? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen.

 

Varning
Ibland vet man kanske inte allt

Jag kom på en sak idag. Ibland vet man kanske inte allt. Men om jag hade vetat bättre, då hade jag vetat saker som jag inte riktigt vet. Men om jag hade vetat sämre då hade jag inte brytt mig så mycket.
Om det inte hade varit lördag och solen strålar. För då kan det vara bra att veta det man inte vet. Ifall det skulle komma någon som tror sig veta att man vet nått som man egentligen inte vet. Så nu vet ni det.


Dagens outfit

Idag ska jag bara... Så då tänkte jag att dom här kläderna passar utmärkt. Om ni frågar mig så är dom grymt snygga. Sen har även min idol dessa kläder. Han har verkligen grym klädsmak. Och inte blire sämre för att han ska bara helatiden...Så snyggt att ha dom här kläderna när man smyger sig fram på vägarna asså...


Blev inte som jag tänkt

Asså hände något så fruktansvärt konstigt just precis nyss. Fick akut skrivkramp så kan tyvärr inte skriva detta inlägget. Så jag ber om ursäkt för det. Men låt mig kuta och köpa en toblerone så kanske jag årkar skriva klart detta inlägget sen.
Hört att det ska funka bra mot skrivkramp, vatten asså.

Btw, ni såg kanske att jag skrev orkar med å där uppe förresten. Det kan lätt bli så då man har skrivkramp. Viktigt att tänka på sånt när solen lyser mot öst när den är lite mer åt väst.Smile

Är det bara jag som tycker att smilegubbar börjar bli tråkigt. Det borde ju komma några nya sorter tycker jag. Så jag har skippat dom här vanliga, tillexempel, :D,  :),  :(,  ;D,  :P,  ;),  ;P,  :'(...

Har hitta på egna nu istället. Dom är helt klart bäst.

:.',',) = Glad med fräknar

:'.'.'.''.:D = Jätte glad med fräknar

';..;' = Arg jävul.

:F = utslagen tand

:OP = låtsas vara förvånade

:pb = Jätte lång tunga

:K = Ledsen med mustasch

Har kommit på grymt många fler med, men det får bli en annan gång. :pbValet är ditt

Om du måste välja mellan att gå raka vägen fram till en busshållplats och sätta dig och vänta tills nästa buss kommer..Då stiger du på den och säger, Visst är det den här bussen som går till månen. Eller att kuta efter en röd bil och skrika tills den stannar, och då säger du till den som kör bilen. Visste du att min mormor också hade en röd bil engång i tiden. Sen går du bara därifrån. Vad hade du då valt??? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen.


Dagens fråga

Vad hade ni gjort om ni hade upptäckt en vacker dag att ni är ett träd???

Jag vet exakt vad jag hade gjort, jag hade lätt stått rätt så mycket stilla.


Hur kan man ens fråga så

Det va en person som frågade mig en väldigt korkad fråga, "hur fort går din bil?". och inte nog med det, personen tuggade tuggummi. (Jaha vad är det för fel att tugga tuggummi tänker ni då). Personen tuggade tuggummit väldigt avlångt, då är det inge roligt att kolla på. Och har ni nån gång sett en bil som går? Nä, tänkte väll de.

Skulle lätt kunna tro de

Man skulle lätt kunna tro att det vore snö ute, men om man kollar ut ser man att det inte är det. Fantastiskt.

Btw, jag tror jag råkade svälja en spade igår när jag skulle gå ut för att göra en kullerbytta.
Himla oflyt hela tiden asså.


Valet är ditt

Om du måste välja mellan att krypa fram på stan och säga, jag tror banne mig att jag va hund i mitt förra liv. Eller att köpa upp all läsk i en hel stad bara för att ingen annan ska kunna dricka läsk. Vad hade du då valt??? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen.

Jag har tänkt

Asså jag har suttit och tänkt på en sak i flera timmar nu. Och inte kommit från till något. Hur många träd tror ni det behövs innan man får kalla det för skog ? Blir galen när jag inte vet det Asså.

Dagens fråga

Hur många banan skal har ni ramlat över idag ?

Jag har inte ramlat över nått, men jag lyckades hoppa över två stycken när jag ramlade över en kanelbulle.


Brödrost

En god vän till mig sa några väl valda ord en gång. Såhär lät det, "länge leve brödrosten".
Men det gjorde den inte. Den gick sönder samma dag då vi skulle använda den. De va oflyt.


Inte som alla andra

Om man skulle kunna gå genom vägger, visst skulle man inte vara som alla andra då???

Behöver jag säga det?? Tvängstanke

Btw, tänk om man tror att man kan gå genom väggar och så tar man sats och kutar, sen kan man inte. Snacka om ont man skulle få. Otur kallas det då va?Rösta på mig så är ni galet snäll :D
http://camkwiiee.blogg.se/2010/may/glomt-veckans-blogg.html?_tmp=55f42692835d2d90a14d8c308af03e4a1b462d05


Hörs senare ikväll

Nu är det så att jag ska ut och grilla med några vänner. Eftersom att det är sånt strålande bra väder. Så har helt enkelt inte tid att blogg förens jag kommer hem ikväll/natt. Så med det vill jag ha sagt. Ha en bra kväll allahopa så hörs vi när jag kommer hem igen...  
Jag menar man måste väll få vara ute i det fina vädret med, man kan ju inte alltid sitta inne, eller hur???

Btw, ni kan ju få fundera över det här tills jag kommer hem ikväll. Vad kom först, dåligt eller bra väder???Dagens fråga

Vad va det första ni tänkte på idag???

Det första jag tänkte på idag var, Visst är det idag, idag, och inte imorgon.


Valet är ditt

Om du måste välja mellan att gå in på en affär och köpa en pucko. Sen gå runtstan och säga till alla du ser, Visste du att det är jag som har blandat ihop all pucko som finns, så tänk på mig nästa gång du dricker det. Jo just, va en sak till jag ljög, är inte alls jag som blandat ihop puckon.
Eller att kuta in på en affär med rånarluva över huvudet och skrika, Detta är ett rån, ge mig alla era kunder, för vi har inga på min affär. Vad hade du då valt??? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen

Btw, ni som inte vet vad en pucko är, är ju pucko. Nä förlåt, blev bara tvungen att skriva det.

 

Något fel ju

Asså det måste vara något fel på min mobil. Det börjar ju ringa utan att jag ens rört den. Helt galet ju... Hemska sak.


Grattis, trodde jag ja

Asså satt vaken enda tills efter klockan tolv (alltså 00:00), igår kväll/natt, fast att jag var huuur trött som helst Bara för att känna om jag blev någe äldre, eller om jag skulle få några grattis när det blev min födelsedag (alltså idag).
Men ack nej, kände mig inte ett dugg äldre och inte fick jag ett enda grattis heller. Blev lagomt besviken.

Men dock inte lika besviken som jag blev nu då jag vaknade och kom på att jag inte alls fyller år idag. Vilken besvikelse. Kunde ju ha gått och lagt mig mycket tidigare igår om jag hade kommit på det då.


Såå jäkla ofräscht... Snacka om otur...


Tio snabba

1. Vad gör jag på fritiden?
- Då brukar jag sitta hemma och klura ut nya ord. Igår klurade jag ut detta tillexempel, fjisohjg. Har dock inte bestämt vad det betyder ännu.

2. Vad har jag helst på mig när jag ska gå och handla?
- Då jag ska handla brukar jag helst ha på mig pengar. Pinsamt att komma utan ju.

3. Hur många R är det i Tomat?
- Jag skulle gissa på ett, men då blir det fler, (tomater)

4. Hur tycker jag att en bra film ska vara?
- På tv.

5. Vad brukar jag göra när det åskar?
- Då brukar jag sätta mi i ett hörn och vänta på att det blixtrar så jag vet åt vilkethåll fönstret är.

6. Vad brukar jag göra när det kommer fem flygande elefanter mot mig?
- Då brukar jag byta till en bättre kanal.

7. Vad hade jag gjort om jag såg ett spöke?
- Först hade jag skrattat, sen hade jag blivit lite mer allvarlig och pekat mot de och skrattat ännu högre.

8. Hur många gånger har jag lyckats tappat bort mig själv i en rulltrappa?
- Den va svår. Men jag tror jag hade köpt två då.

9. Vad skulle jag göra om jag vann en apelsinskalare i en spring tävling?
- Då hade jag frågat om det var första, andra eller tredje priset.

10. Vad är det som går och går men aldrig kommer till dörren?
- Det är väll nån smart jäkel som satt ett löparband mitt i hallen.

11. Vad blir det om man bryter av en tändsticka?
- Det blir en jäkligt kort tändsticka. Eller nej, jag svarar onsdag.


Stackars tomten

Jultomten ringde precis och sa att hans renar inte gick igenom besiktningen så han var grymt ledsen. Han sa, hur ska jag nu kunna dela ut julklapparna till jul. Så därför tänkte jag och peter pan flyga till jultomten nu med en pumpa och några möss.
Har nämligen sett i askungen att en pumpa kan bli till en vagn och möss till hästar, så då behöver ju inte tomten sina renar.
Det enda han behöver göra är tydligen att snurra på en pinne och sjunga bibbidi bobbidi boo, (och självklart peka med pinnen mot pumpan och mössen), så har tomten sin fina vagn och hästar.

Anledningen till att jag berättar det här är för att jag vill veta vilka som vill vara med och dela på presenterna som tomten ska få??? Vi skriver in just ditt namn på det lilla grattis kortet om du vill. Eller jag menar "Synd att besiktningen inte gick igenom men här får du av oss kortet"
Såå, någon som vill vara med och glädja tomten??? Tänk på julklapparna.


Nä nu jäklar

Nu jädrans snurra re upp i skallen på me. Har nämligen fått för mig att jag börjar bli schizofren. Och de ha jag sagt till mig också. Men de då själva fan att man får samma svar hela tiden. JA, man bli ju som man umgås. De tyckte jag va trist sagt.
Jag menar om man nu ska va schizofren så kan man väll iallfall ha kul ihop. Tyck ja.


Dagens fråga

Ställde jag dagens fråga igår???

Jag minns ju inte riktigt själv ni vet. Orka inte kolla heller.Rösta på mig är ni snäll :D
http://camkwiiee.blogg.se/2010/may/glomt-veckans-blogg.html?_tmp=55f42692835d2d90a14d8c308af03e4a1b462d05Om jag hade varit

Om jag hade fått vara en kanin för en hel dag då hade jag velat vara en kamel istället. Men om jag däremot hade fått vara en kamel för en dag så skulle jag vilja vara det i 2 dagar.

Förlååååt, tvångstankarna är frame och spökar igen. Försökte verkligen inte ens att hindra dom den här gången.Btw , skulle vara hur snällt som helst om ni ville rösta på mig som veckans blogg.
Då skulle jag bli typ skit gla på er :D

http://camkwiiee.blogg.se/2010/may/glomt-veckans-blogg.html?_tmp=55f42692835d2d90a14d8c308af03e4a1b462d05


Kebabrulle

Tänk om kebabrulle vore en svordom, (alltså ordet kebabrulle). Då hade jag sagt såhär till nån som varit elak mot mig, du din jädrans kebabrulle... Då hade nog den person jag sa så till blivit sur. Och då kanske den personen hade sagt, ja men du rå, jäkla vitlökssås. Det skulle kunna hända om kebabrulle varit en svordom. Tur att det inte är det.

De va tur

En gång hade jag sån himla tur att jag hade tur två gånger i rad. De kan man kalla tur.

Btw, En gång hade jag faktiskt rätt två gånger också. Och det var nog den enda gången jag haft rätt. Jag hade rätt om att jag hade svarat fel.Btw, rösta hemskt gärna på mig i veckans blogg här i länken
 
http://camkwiiee.blogg.se/2010/may/glomt-veckans-blogg.html?_tmp=55f42692835d2d90a14d8c308af03e4a1b462d05

Vore ju huuur snällt som helst av er. Eller nä, ni är guld värda om ni röstar på mig.
Är nummer 10 förresten. Tack så mycket på förhand

Dagens fråga

Vad skulle ni göra om ni fick en rabbatkupong på en korv i bröd någonstans???

Jag hade iallafall kutat till stället och löst ut min korv i bröd och kutat hem och tagit kort på den och laggt ut på bloggen.  


Ja just ja

Kom på att de va någon som sa nått så fruktansvärt elakt till mig idag. Såhär uttryckte han sig... Hörre du ru, du e barre i vägen, fli de härr ifrån å klipp de så du kan skaff de nå jobb. Din lymmel. 

Och de där klämde han bara ur sig då jag trängde mig före han i kön på affären.
De tyckte jag va elakt. Så då vart jag som lite ledsen. Hade ju ett jobb...  Men det sa jag inte till han.Ungefär sådär som det står på bilden tyckte jag att han sa just då jag stod där. Men förstod en stund efteråt vad han egentligen sa.Valet är ditt

Om du måste välja mellan att skala 78 000 bananer och sedan försöka sälja dom som färdigskalade bananer. Bara för att ha råd att köpa 98 000 apelsiner som du sedan kan skala och sälja som färdigskalade apelsiner. Eller att sätta dig i trasiga kläder mitt ute på stan med en svin dyr och skit frän skylt som blinkar i alla olika färger som det står, Skänk pengar till mig så jag kan köpa mat och kläder, mina pengar försvan till att köpa den är svindyra skylten så. Vad hade du då valt??? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen.


Vem sa vad

Va med om en rätt så märklig konversation idag faktiskt, den gick ungefär såhär. Vem sa att jag sa att du hade sagt att jag hade sagt att hon hade sagt till han som sa till dig att dom inte fick säga så till han som sa, en hemsk sak till hon som inte kunde förstå vad dom andra sa, när han hade sagt till dig att du sagt samma sak till mig. 


Gissa om, wrooom fort som fan

Asså har duttit här hemma. oj förlåt menar, suttit här hemma och funderat över en sak i flera timmar. Och nu kan jag verkligen inte hålla det för mig själv längre. Häng med nu för nu kör jag bara på...

Har ni tänkt på att man känner sig väldigt fräsch efter att man har duschat. Men tänk om det vore tvärtom. Menar om det hade varit så att man känner sig ofräsch efter att man duschat. Undra om man hade duschat lika ofta då.

Hängde ni med? Gissa om jag skrev fort. Tusan vad fort jag skrev de där. Hängde nästan inte med själv asså. Helt sjukt galet fort. Nästan så jag blir impregnerad över mig själv. (eller det kanske heter imponerad över mig själv). Men hallå, man kan ju inte hålla kolla på allt. Skrev ju i säkert 120 kmh.


Beklagar detta beslut

Bli inte arga på mig nu, men det är så att uppfinnar jocke ringde precis. Och jag kan medela att fiskutdelningen imorgon utanför globen är tyvärr inställd, pågrund utav för snabba fiskar. Men uppfinnar jocke ska klura ut ett sett att få fast fiskarna tills nästa vecka. Men han ber så hemskt mycket om ursäkt för denna förseningen.
Men han lovar att han ska ta med sig ett gäng pinnar tills nästa vecka ifall det är någon som vill ha en fiskpinne istället för en fisk.

Han är ju för snäll den där uppfinnar jocke asså. Helt sjukt vad han ställer upp för er. Leta pinnar är inte de lättaste kan jag lova.

 

 


Valet är ditt

Om du måste välja mellan att gå runtstan i badkläder och säga till alla du möter, Jaha vad tror ni om gårdagens väder, är det värt att bada imorn tro, eller tror ni det blir dåligt väder idag? Eller att klä ut dig till en gris och säga till folk du träffar, Hej, jag har en liten fråga, har du tid att svara, det går fort. Till dom som svara ja säger du bara, Bra, hejdå. Och till dom som svara nej säger du, Jag skulle bara undra om du behövde någon julskinka i år. Vad hade då valt??? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen.


Dagens tips

Om man har väldigt mycket att göra på typ jobbet men man orkar verkligen inte göra det så kan det ju kännas väldigt tungt att ta tag i sakerna. Men eftersom att jag är så smart och hittar lösningar på det  mesta så ska jag ge ett litet tips.

Alltså, om ni har jätte mycket att göra och inte orkar så är detta tips as bra. Ni tar helt att kollar så att det inte är någon annan i närheten när ni tänker börja ta tag i problemet. Om det skulle vara någon annan i närhetenväntar ni tills den/dom är borta. (VIKTIGT)
När ni nu är HELT själv så göm er, (fort som tusan), så att ingen hittar er. Sen ligger ni på erat suveräna gömställe och trycker tills någon annan löst problemet åt er.
Lovar det funkar grymt bra... Men man kan tyvärr inte upprepa detta jämt, finns risk att man kan få sparken om dom skulle hitta gömstället. Tyvärr.enkelt


Har någon sett

Har någon sett min lilla vattenkanna??? Blommorna säger att dom är törstiga men kan ej finna den. Så nu efterlyser jag ´min vattenkanna för att se om någon av er har råkat hittat den av misstag någonstans. Den är typ gul med svarta ringar på, har jag för mig. Kan lägga in en bild på hur den ser ut.


Hade fel, den va inte svart med gula ringar. Eller om jag skrev gul med svarta ringar. Minns ju inte riktigt.
Men iallafall om någon hittar den så ring inte, jag ringer dig.Dagens fråga

Har ni nångång tappart bort något och inte kommit ihåg vad det var ni tappat bort???

Det har hänt mig en gång. Men nu tror jag äntligen jag minns vad det var jag tappade bort den gången. Jag tror det vad minnet. Men är inte säker. Kan ha varit nått annat med. Minns ju inte riktigt så.

Blev bara tvungen

Asså jag måste bara få fråga en sak, bli inte arg nu. Men brukar ni dricka jätte mycket vatten så ni måste gå på toaletten bara för att ni får tanken, "åh vad det vore roligt att gå på toaletten ett tag"? Förlåt, kunde inte stå emot att skriva detta, tvångstanke ni vet.

Hur många

Hur många får tror ni att ni hade hittat på bilden nedanför? För att göra det lite svårare så har jag inte lagt in någon bild alls. Lite små elakt kan man tycka, men kände för det.


Tio snabba

1. Vad får man om man korsar en antilop och ett lejon?
- Problem kanske.

2. Hur många ögon skulle jag vilja ha?
- Minst 4, men är rätt nöjd med alla dom 2 jag har nu.

3. Vad hade jag gjort om jag inte fick äta på en hel dag?
- Då hade jag passat på att tjuväta.

4. Vad tycker jag bäst om, sommar eller vinter?
- På sommaren tycker jag bäst om värmen. På vintern tycker jag bäst om snön.

5. Vad säger jag till folk jag aldrig träffat förr?
- Hej, det måste varit väldigt länge sen jag såg dig. För jag känner absolut inte igen dig.

6. Vilken är min favorit godis?
- Om gurka hade varit en godis hade det lätt varit morötter.

7. Hur många gånger nyser jag på ett år?
- Det beror på om det är skottår eller inte.

8. Vad önskar jag mig när jag fyller år?
- Då önskar jag mig att jag har 3 födelsedagar nästa år.

9. Hur ofta köper jag mjölk?
- Tror det faktiskt det finns rätt mycket på en affär.

10. Vad tycker jag om hästar?
- Tänk hur mycket mjölk det finns på två affärer om det finns rätt mycket på en affär.

11. Vad hade jag gjort om jag hade tre tycken armar.
- Då hade jag kört sten, sax, påse med mig själv.


Sjung å va gla

Bara för att jag är så snäll och var så sugen på att sjunga lite så va jag tänkt att sjunka en låt för er nu. Häng på om ni kan den.

Hon är grejen värsta grymma tjejen...

Nä jag orkade banne mig inte sjunga nu kom jag på.
vi får hopppas på en annan gång kanske.

Hon är grejen värsta grymma tjejen...
Hon är mitt allt denna tid...
Hon är grejen värsta grymma tjejen...
Flickan i mitt liv...

Blev bara tvungen att avsluta det jag börjat.Dagens fråga

Hur många dammsugare har ni i kylskåpet hemma???

Jag har fyra stycken, trodde jag. Men när jag letade där hade jag ingen. Väldigt mysko om ni frågar mig. Vet ni vad jag hittade istället då? Massa mat. Och jag som gått runt här och varit hungrig och undrat vad jag ska ta mig till.


Valet är ditt

Om du måste välja mellan att klättra upp på ett hustak (vilket som helst) och lägga dig där och kasta ner prinskorvartre timmar, bara för att se om någon undrar vart dom kommer ifrån. Eller att gå och köpa en tandpetare och gå ut ur affären och knäcka den. Sen gå in igen och säga att du vill ha pengarna tillbaka för att den gick sönder när du skulle använda den. Vad hade du då valt??? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen.  


Dagens outfit

Huuuur snygg är inte jag idag då? Äskar min nya outfit som en tooook. Man skulle ju lätt kunna tro att jag ska ut och segla eller något sånt, man det ska jag inte. Jag kände bara för att jag ville vara lite extra snygg idag.
Sen va jag tänkt att dricka mycket vatten idag så då passar ju dom här kläderna perfekt tänkte jag.
I love my new lookSkriver bara godnatt

Godnatt.
Sen skriver jag inget mer.
Inget alls faktiskt.
Inte ens lite.
Inte ens om ni ber om det.
För jag ska sova nu.
Så det blir inget mer skrivet här idag.
Skriver inge mer förens imorgon helt enkelt.
Kanske om jag skulle få en miljon eller två.
Men absolut inte annars.
För jag är grymt trött.
Så nu blir det här de sista jag skriver.
Sen blir det inge mer av.
Nu får ni klara er själva tills imorgon.
För nu går jag och lägger mig.
GODNATT

Förresten så skrev jag det längst upp kom jag på.
Så var ju kanske lite onödigt att skriva det igen.
Men det bara blev så.
Ganska knasigt att det kunde bli så.
Tänk om det inte hade blivit så.
Då hade det varit slut nu.
Testar igen.
GODNATT

Haha jag klara det.
Inte.
Skrev ju mer nu.
Dumt av mig.
Nä nu får det vara nog.
Hej då syns imorgon.
GODNATT


Hjääälp

Hjääälp, Hugo har inte fyllt 20 ännu.
Han är ledsen.
Dagens fråga

Vad skulle ni göra om ni vann 10 miljoner på en lott, sen tappar ni bort den och inte hitter åt den igen?

Jag hade nog först letat efter den, sedan blivit lite förbannad över att jag inte hittar den. Sen hade jag gått och köpt en ny och hoppats att jag vinner ännu mer och tappar bort den igen för att se om jag kan vinna en tredjegång.


Dagens tips

Om man inte tycker om en viss maträtt och måste äta den ändå. Då har jag ett super bra tips.

Man tänker på en jätte god maträtt medans man äter det som man inte tycker om. Eller så låtsas man att man äter det fast att man inte gör det. Sen går man och köper en kebab eller nått efter. Så hade jag gjort iallafall. Smart va?
Valet är ditt

Om du måste välja mellan att gnaga på ett äpplelänge så att du blir en seriefigur och får spela in en disneyfilm. Eller att gå fram till alla personer du möter och skrika rätt i ansiktet på dom, Hej, jag ville bara säga att du tappade nått, men jag såg fel, hej då. Vad hade du då valt??? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen.


Varning
Dagens fråga

Vet, dålig uppdatering. Men kan inte göra nått åt det. Är sjuk och orkar verkligen inte sitta och skriva. Så jag kör en fråga så hoppas vi att jag mår bättre imorgon. Eller jag hoppas det iallfall. Sen om ni gör det eller inte var sak samma.

Hur många gånger har ni varit på toan idag???


RSS 2.0