Flytta globen

Fick precis ett samtal från Simba, (ni vet han i lejonkungen). Han frågade om jag ville följa med och flyttaGloben inatt, så att alla blir jätte förvånade imorgon när dom vaknar och undrar. Vart fan tog Globen vägen... Typ så förvånade ska dom bli. 
Hade inte det varit lite busigt. Fatta vilken grej. Men tror vi behöver minst en till för att flytta Globen. Simba är rätt lat så. Så har jag några frivilliga???



Förstå vad oroliga folk kommer vara imorgon. Dom kommer bli så himla förvånade.




Avslöjad nu

Det här är då jag. Tyvärr så åkte jag på påssjuka som ni kanske ser.
Var ju typiskt att jag skulle få det just precis idag alltså.
Får hoppas på bättre lycka nästa gång...






Snart så

Vill bara säga en sak, snart avslöjar jag mig. Runt klockan 22 blir det.

Btw, hur många äpplen är det i en normal stor skål för äpplen???
Har funderat länge över detta.

Rösta gärna på mig i veckans blogg tävlingen här:
http://alexandresen.blogg.se/2010/march/veckans-blogg-tavling-2.html

Tack på förhand!


Nu jäklar va jag dum

Snacka om dum jag är, har börjat röka. Röker som fan. Det är intebra har jag fått höra. Men det här med att det kostar massa pengar fattar jag inte. Jag har inte lagt ut en enda krona på att röka. Jag kör den här billiga varianten. Vet inte om ni har hört talas om den. Men det kallas passiv rökning.
Funkar äckligt bra. Behöver inte köpa cigaretter, sen kan jag behålla vantarna om det är vinter. Utan att dom ska börja lukta rök. Oslagbart. Och billigt.



DET DÄR GRÅA SKA FÖRESTÄLLA RÖK... BARA SÅ NI VET

Btw, det är jag som har röda byxor, och suger in röken (det gråa)


Valet är ditt

Om du måste välja mellan att klättra upp i ett träd och kasta lingonalla som går förbi och säga, Jag ber om ursäkt men min mamma och pappa berättade nyss för mig att det var farlgt att kasta sten på folk. Eller att gå runt och bära på en stol mittstan och säga, Man vet ju aldrig när man kan behöva sätta sig och fundera en stund. Vad hade du då valt??? Kom ihåg, du måste välja ett av dom två alternativen.


Hämnden är ljuv

Asså vilka vänner man har alltså. Såå himla dåliga polare. Blir ruggigt besviken på dom alltså. Här är jag snäll och bjuder ALLA mina vännermiddag. Men inte en enda vän dök upp. Så då stod jag ju där med mat för ett helt fotbollslag.
Usch vilken besvikelse alltså. Jag ska aldig ha överrasknings middag igen. Eller om jag har det så ska jag säga att dom kan komma till mig en viss tid iallafall.
Kanske det som var tabben, att jag inte sagt nått till nån... Undra ja om det kan vara en anledning.
Aja dålig stil iallafall. Jag ska då hämnas på dom. Ska inte heller komma om jag blir bjudenmiddag. Jag ska komma när jag inte är bjuden istället. HA HA HA, Skratta bäst som skratta först. Eller tvärt om...


När dog Jesus

Jag har en fråga till er nu, såhär vid påsktiderVilken dag dog Jesus???
Ni som svarar långfredagen, skulle jag vilja be att få ett lite mer konkret svar av. Han kan ju liksom inte dö på olika dagar. Långfredan har ju olika datum varje år. Så jag menar, han måste ju ha ett visst dödsdatum.
Har suttit och funderat över detta sen julafton. Eftersom det var då han föddes. Och julafton är ju alltid samma datum, så han vet ju när han blev född iallafall. Och tur var väll det.

Snälla hjälp mig att lösa universums största gåta. Annars måste jag be han att återuppstå, Jesus alltså. 


Känner det på mig

Jag känner mig en aning nyvaken, kan det bero på att jag vaknade för ett tag sen??? I så fall är det ett poäng till mig just nu. Och vet ni vad jag ska göra med det poänget? Jag ska äta det till frukost.

Btw, jag kännermig att den här dagen kommer bli huuur bra som helst. Eller iallafall lagomt bra. Eller typpass bra att den kommer vara bra. Eller så kommer den bli som alla andra dagar. Eller så blir den bara lyckad. Eller så blir det en riktg skit dag.
Men jag känner ändåmig att den har det lilla extra. Jag menar det är ju onsdag. Hur många andra dagar börjar med ett O.


Fruktstunden

Bara så ni vetringde precis pinocchio och sa att fruktstunden utanför skansen imorgon är inställd. Detta på grund av för mycket ljug och för lång näsa. Han fastnade tyvärr i en fågelholk när han satt uppe i ett träd och ljög tidigare idag. Beklagar över detta.
Men så fort pinocchio slutat ljuga och blivit en riktgit pojke så ska han bjudaall fruktfruktstunden. Som ursäkt för inställningen dårå.



Valet är ditt

Om du måste välja mellan att gå på bio med en myrstack, och se en romantisk komedi. Sedan avsluta kvällen på nått hel häfftigt ställe. Eller att ro en gammal roddbåt med mig jorden runt och samlaapelsiner. Vad hade du då valt??? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen.


Imorgon avslöjar jag mig.

Btw, bara så ni vet. Så ville jag inget just nu.

Btw, jag ville en sak förresten.
Imorgon, är en annan dag.
Nä man allvarligt nu. Imorgon (Onsdag 31/3 -2010), då ska jag faktiskt lägga ut en bild på mig själv.
Någongång mellan 16:00 - 21:00...



Dagens Tips

Tänkte vara hur snäll som helst och tipsa om hur man på lättaste sätt tar sig in på en krog/pub/discotek/partyruta eller vad ni nu vill kalla det. Om man är under 18, 20 eller vad det nu är på stället man vill in på, såklart. Annars är det ju bara att gå in om man har åldern inne. 
Det är hur lätt som helst asså. Nästan äckligt enkelt. Man går hem, klär sig riktigt snyggt, sen ritar man ett falskt leg/körkort. Sen sitter man bara och väntar tills man fyller 18, 20 eller vilken ålder det nu var på stället.
Såå busigt lätt asså, det går INTE att misslyckas. LOVAR, ni kommer in då. Testa.



Btw, jag döpte bilden till väntar. Det kändes rätt


Penningsock

Tänk så många pantburkar som slängs runt varje dag. Det är ju trotts allt 50 öre - 2kr man slänger bort asså. Det är till att vara bortskämd att slänga en stackars burk. Tycker man borde inför pantburkensdag i Sverige. Så det blir någon ordning i plånboken.

Inte för att jag äger någon plånbok men ändå. Jag brukar lägga alla mina pengar i olika sockar, för att sedan glömma bort vart jag lagt dom. På så vis blir man jätte glad då man hittar fullt med pengar i olika sockar.
Grymt smart...
slipper man ha någon bank med. Vilket betyder att man inte behöver vara orolig att någon ska råna banken.




Dagens outfit

Såhär ser jag ut idag. Är grymt stolt över min nya solglasögon alltså. Dom passar verkligen perfekt till mina nya kläder. Tycker om det blå i kläderna alltså. Det framhäver mina ögonbra.
Nog för att man inte ser ögonen nu eftersom jag har solglasögon på bilden, men ändå. Ni skulle ha sett så bra det ser ut utan brillorna.


Köpt: På en affär
Kostar: Pengar
Betyg: 11 av 12,5



Gissa om jag är glad

Jag skriver inte det här för att skryta. Men jag har faktiskt grymt mycket pengar. Fick äckligt mycket pengar för bara ett litet tag sen. Gissa om jag blev glad.
Jag höll på leta i en gammal garderob, och där inne hittade jag det. Ett monopol spel. Gissa om det var mycket pengar i det. Snacka om att jag skulle kunna köpa typ vad jag vill nu. Helt sjukg.
Såå glad... Yippie

Men dock ser pengarna litta konstiga ut. Men har hört att det ska gå att tvätta pengar som är svarta till vita pengar. Så då undrar jag nu, tror ni det går att tvätta typ gula, blåa, gröna, lila och röda pengar till vita med?




Valet är ditt

Om du måste välja mellan att cykla på en trehjuling runt, runt, runt i en rondell och skrika, JAG HAR ÄNTLIGEN FÅTT TAGIT BORT MINA STÖDHJUL. Eller att gå in på en affär och gå raka vägen till kassan och säga, Det måste vara något fel på era frysar, det är typ hur kallt som helst att lägga sig och vila i dom. Vad hade du då valt??? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen.


Jag drömde den

Shiit tror jag drömde nudeldrömmen inatt. Jag klarade mig till level 3 tror jag. Måste ringa kung fu panda och höra vad tusan jag ska göra nu.
Är det någon fler som drömt nudeldrömmen??? Annars kan jag berätta den för er.

Man står typ i ett kök. Eller ett kök å kök, det är mer som en skokartong. Man står iallafall i skokartongen med en spis och en kastrull. Och rör om, rör om, rör om, tills man inte orkar röra om er. Då, ska man bara röra om lite till. Sen kommer kung fu panda och skriker högt i ditt högra öga. NU ÄR DU REDO ATT GE DIG PÅ NUDLAR MED KYCKLINGSMAK, GRATTIS. Sen får man gå vidare till nästa level. Alltså level 3.
Level 1 är då man ska somna. Sen level 2 är det jag nyss berättat. Och level 3 har jag inte klurat ut hur man klarar ännu. Det är en sak att koka nudlar, men att sedan blanda i kycklingsmaken är inte det lättaste. Ska försöka klara det inatt tror jag.



Jag är grym

Okej, nu är det så att NI ska tänka på ett tal mellan 1-10. Och kom ihåg det talet ni tänker på. Fattar ni så här långt? För det blir inte mycket längre
När ni tänkttalet så skriver ni i kommentarer "Nu tänker jag på ett tal". Och det är mycket viktigt att ni kommer ihåg vad ni nu tänker på för tal, för jag ska nämligen svara på era kommentarer vilket tal ni tänkte på. Okej, ni hänger med va???



Eller förresten, jag ångrade mig. Va inge kul att leka tankeläsare längre.
Efter som du bara tänkte på siffran 7, Alltså SJU, för dig som inte förstår siffror.


Dagens Tips

Tänkte tipsa om hur man lättast steker köttbullar så att dom blir såhär lagomt nyfiket goda. Först tar man fram en stekpanna och ställer den på spisen. Sen far man och handlar köttbullar. Det är viktigt. Man får aldrig ta dom man har hemma, (om man har några hemma).
Sedan sätter du på spisen när du är hemma igen, och kletar lite smör eller olja i stekispannan. Efter det öppnar du köttbullspåsen.
kan det börja stinka en aning. Men jag brukar öppna en surströmmings burk så slipper man köttbulls lukten. Fiffigt om ni frågar mig.
Sen är det bara att steka köttbullarna.
Btw. Viktigt att steka dom tre åt gången. För då rullar dom så roligt i stekpannan.

 


Valet är ditt

Om du måste välja mellan att åka på skidsemester med bambi (han på hal is, ni vet) och ior (han i nalle puh, ni vet). Eller att runt med en spark mitt i sommaren och klaga på att dom grusar för mycket. Vad hade du då valt? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen.


Lambi har tänkt till.

Alltså nu har lambi verkligen fått en super ultra bra idé. (Alltså lampi som gör toalettpapper). Dom har kommit på en extremt smart idé, blir nästan tårögd. Så smart är den. Nu jäklar tänker dom sälja mer toalletpapper och tjäna pengar alltså.
Sänka priset lite och sälja lite mer toalettpapper låter ju som en bra idé tycker jag.
Men nej då, lampi tänkte till lite extra. Istället för att sänka priset lite, så höjer vi priset och lägger på lite mer papper på rullen. Sååå jäkla smart. Vilken fixidé alltså. Nu jäklar kommer dom sälja toapapper alltså.
Sen får man ju inte glömma bort den smarta textenplastförpackningen heller. Superlong. Låter skiiit bra. Vem kunde tänka till så långt och komma på det. Helt ofattbart. 


Huvud ingrediensen

Jag skulle kunna säga att natten var bra. Men, det vore ljug. Eftersom att efter jag somnade blev det typ svart och jag minns ingenting alls. När jag vaknade minns jag bara att jag hade legat i sängen och helt plötsligt minns jag inge mer. Tror det var då jag somnade.
natten har väll varit rätt så bra ändå skulle man kunna säga. Eftersom jag inte minns nått, och det är positivt. Det är en fördel att inte minnas nått. Speciellt när man har glömt nått. Då är det typ huvud ingrediensen att inte minnas har jag för mig.


Lite efter

Ni vet ju säkert om att man skulle ställa fram klockan natten till idag. Så ni har väll förhoppningsvis gjort det nu. Jag har inte gjort det. För jag tänkte som så att om jag skiter i att ställa fram klockan,ligger ju jag lite efter alla andra. Och då kan ju jag vara vaken längre än er. Vilken toppen idé jag kom på där alltså
Men sen är det ju självklart mycket för att jag alltid ha velat åka bakåt i tiden. Och nu sä lever jag ju typ i baktiden.
Visst heter det baktiden? Heter ju framtiden för er. Eller för mig. Alltså för mig så är det ju som att ni lever i framtiden eftersom jag inte ställt fram klockan. Sjukt fränt.
Bara jag går utanför dörren så kommer jag typ till framtiden. Litta hel fränt då


Valet är ditt

Om du måste välja mellan att kuta runt i bara sockarvattnet och skrika, Jag är Jesus 2.0, för jag kan kuta på vattnet utan att veta vart stenarna är. Eller att kuta efter varje röd bil du ser och skrika, Jag har också en röd bil så du ska inte tro att du är så speciell. Vad hade du då valt? Kom ihåg, du måste välja ett av dom två alternativen.

Vinnaren av sång tävlingen

Blev ingen alls faktiskt.
Var många som svarade rätt på allt utom vem som sjöng låten. Det var ju för tusan JAG som sjöng den för er. Frågade inte vem som gjort låten, utan vem som sjöng den. Och just då var det ju jag som sjöng den när jag skrev det.

Men efter som jag är så snäll så får den som vill bli länkade i ett annat inlägg ändå. Ni som lyckades svara rätttvå av tre saker iallafall.



HEMMA

Nu är jag hemma igen. Var ju tvungen att vara borta för att kunna komma hem igen. Jag tycker det nämligen är rättlogiskt.
Kan förstå om ni har saknat mig, men nu är jag här igen. Så inga ledsna miner nu inte. Nu ska va ia jätte kul tillsammans igen hade jag planerat. Någon som vill ha jätte kul med mig eller?

Jo just det ja, lärde mig en sak i helgen. Ganska hel häftigt är det. Har lärt mig att stava felmassa olika ord. Typ korvv, det stavas egentligen korv. Men lärde mig igår var det faktiskt, hur man kunde stava fel på det ordet. Vi satt i flera timmar och bara stavade fel. Var hur kul som helst. Testa, helt underbart.

Men det roligaste att stava fel var det här choklad. Bästa sättet att stava fel på det är det här, oboy.


Ni klarar er

Okej, jag far iväg nu, och kommer hem imorgon någongång. Så ni får klara er utan mig tills imorgon iallafall. Men det ska väll gå bra. Kanske lyckas hitta någon dator med det vet man aldrig.

Men ha en super bra helg nu. Så hörs vi imorgon!

Vad skulle jag skriva då

Visste ni förresten att jag har tappat bort min vänstra sko i en hink inne i snickerboa åt en Emil en gång. Men tyvärr kom jag aldrig åt den för Emil snickrade en trägubbe av den, eller en skogubbe. Aningen otrevligt av han.
Sen när jag frågade vart den var så sa han att han inte visste. Äcklig attityd. Men som ni vet så var dom ju glömsk förr i tiden.

Näe nu ljuger jag faktiskt. Har ju fan inge å skriva så det är klart jag hitt på då. Dom va inte alls glömsk förr i tiden. Vilket ljug. Så jäkla dumt av mig och säga så. Vad tänkte jag på liksom.

Btw, om jag fick bestämma skulle alla väga lika mycket. På så sett slipper vi kroppsfixseringen.



Sång tävlign

Nu ska jag ha min första tävling hade jag tänkt. Och det bli såklart en sång tävlig.

Det kommer gå till så här:
Det kommer en text här nedanför, sen ska ni gissa låtens namn och vem som sjunger den. Och fortsätta med den meningen som kommer efter.

Den som vinner blir självklart länkad på min blogg.


Vad gör du nu för tiden?
Varför hör du aldrig av dej?
Det var alldeles för länge sen vi sågs...

Det var de första ord hon sa,
När vi sprang på varann,
Ute på stan, tidigare idag

Bor du kvar i samma två?
Vad jobbar du med?
Hon bubblade av frågor, jag svarade
Sen avbröt hon mej med sitt underbara le'ende....

Du........................................................


Vinnaren kommer upp på söndag
Lycka till



Ni kommer inte tro mig

Asså det hände något så fruktansvärt ovanligt idag alltså. Ni kommer inte tro det ni läser. Men det är faktiskt så att jag fick precis nätan nyss böter. För att jag bröt mot tyngdlagen. Har ni hört något så dumt nångång? Få böter för att bryta mot tyngdlagen. Löjligt ju.




Valet är ditt

Om du måste välja mellan att kasta russin på en kamel sedan gå fram och be om ursäkt och pussa den på foten. Eller att råka ramla på en makaron ner för en trappa och slå ut en tand och böja ett hårstrå. Vad hade du då valt? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen.


Riktigt baklucka

Vill bara börja med att berätta att jag skrev fel i rubriken. Det ska stå riktigt ballt, egentligen. Så nu vet ni ju det. Nu över till det riktigt balla. Jag kom att tänka på en sak idag. Jag fyller är samma dag varje år. Alltså samma datum liksom. Fatta vad fränt, i hela mitt liv har jag lyckats pricka på samma dag att fylla år på. Helt otroligt vilket flax jag måste ha. Tänk om jag lyckas pricka på samma datum i år med, då ska jag tusan i mig köpa en triss.

Tror nästan jag måste

Såå himla meningslöst att man blundar då man sover asså. Nu har jag ju missat hela natten igen, bara för att jag inte lyckades hålla upp ögonen. Är det någon mer än jag som lider av samma problem?

Btw, tor jag måste köpa ett rymdskepp och flyga till månen. Bara för att se hur högt jag kan hoppa.


Jag uttalar mig såhär

Jag skulle vilja uttala mig på det här viset. Godnatt på er alla från mig alla.
Men det funkar ju inte att säga så. Så jag kör på det här istället.
Titt look kik henen vad jag ska göra, juuust de SOVA, SOVA SOVA SOVA . Godnatt och sov så klumpigt ni bara kan. SOVA SOVA SÄNG SÄNG SÄNG

Ursäkta
fick ett brott tror det var ett ut. Utbrott kanske det heter till och med.


Bamse och hans vänner

Fick precis nyss ett samtal, och nu är det så att bamse och hans vänner har kört fast med bilen. Dom skulle hem efter att ha varit hos farmorhöga berget. Dom hade varit där och ätit pannkakor, eftersom att det är väll det man ska göra på våffeldagen.
Självklart ska man äta pannkakor då. Allt annat vore hel knasigt.
Men iallafall, dom for där på vägen, och helt plötsligt fick bamse syn på en blåbärsmuffin och tappade totalt konsentrationen på bilkörningen. Och det slutade inte bra kan jag säga. Han körde rakt på en maskros, och nu sitter dom fast i den.
Så min fråga till er nu är, hur många våfflor har ni ätit idag?



Svaret på frågan igår kväll

Frågan var alltså:
Vad har strutsäggen för storlek på sina T-shirts

Svaret är så knasigt lätt:
Ägg-stra large.



Vet att bilden är äckligt snygg redan, så ni behöver inte nämna det 


Snart så kanske

Det är många som har frågestund på sina bloggar. Och jag känner ju det att jag är ju inte ett dugg sämre. Så därför ska jag också ha det någongång. Kanske

När jag får 113,5 unika besökare ska jag ha en frågestund. (Hundratretton och en halv) Blev tvungen att skriva siffran med bokstäver. Så att blinda också ska kunna läsa det.

Men det kanske inte är någon som har några frågor till mig heller.

Btw, det var någon som sa till mig, då jag sa "tänk om jag inte får en enda fråga om jag skulle ha frågestund". Då sa hon "ja tänk vad hemskt, jorden kanske skulle gå under om det blev så". Så minst en måste iallafall fråga nått.
Man vill ju inte stå för att jorden går under precis. Skulle vara en aning pinsamt.
Kan tänka mig hur det skulle se ut.





Valet är ditt

Om du måste välja mellan att gå runtstan med toalettpapper runt hela kroppen och säga. Hjälp, jag lider av tvångstankar, jag måste alltid säga allting 3 gånger. Sen upprepar du det 3 gånger till varje person du möter. Eller att gifta dig med en papegoja som är expert på att spela kort. Vad hade du då valt??? Kom ihåg, du måste välja ett av dom två alternativen.


Dagens Tips

Jag har bestämt mig, jag kör dagens tips. Men kommer kanske inte komma varje dag, men så ofta jag har något att tipsa om så lär det nog dyka upp. 

Idag var jag tänkt att tipsa om detta.
Om man vill tjäna pengar så kan man fara iväg och köpa billiga sockar, typ 5 för 20kr eller något. Sedan rita dit typ disel eller något annat som är lite dyrare än 4 kr styck iallafall. Då kan man ju sälja dom sockarna för typ 20 kronor styck och säga att dom är suuuuper bra. Då tjänar man ju på det. 
Och får man inte så många köpare så får man börja kuta runt till folk och klippa sönder deras sockar. Då kommer man få massa köpare. Funkar skit bra, har aldrig testat det.

Ni ser ju, syns ju inte ens att det är dit målat.



Är det fult att säga

Jag måste verkligenfråga en sak. Är det fult att säga såhär till någon, Du ser ut att gilla mat. För om det är det så tycker jag att du som gick förbi apoteket igår eftermiddag, borde be om ursäkt till hunden, som satt och kollade på sin ägare som satt och tuggade på ett grisöra.


Så pinsamt batman

Wohhooo jag sov tills jag vaknade. Vilken toppen start på dagen det blev alltså. Hur ofta får man sova tills man vaknar liksom. Men det konstigaste av allt, det var nog att klockan ringde precis när jag vaknade. Eller om det var så att jag vaknade precis när klockan ringde. Det kan ju faktiskt ha varit så med. Men i så fall var det inte lika toppen bra start på dagen.

Btw, har ni sett Batman nångång??? Ni vet melodin i batman iallafall, den här. Dna na na na na na na na, Dna na na na na na na, Dna na na na na na na BATMAN. Den är ju rätt bra.
Men fatta vad kul om batman skulle sjunga fel liksom. Typ såhär. Dna na na na na na na na, Dna na na na na na na, Dna na na na na na na ÄRTSOPPA. Då hade det blivit lite konstigt. Pinsamt för batman.


Kaxiga herr blunder

Nu kom herr blunderbesök och skulle kasta sömngrus i ögonen på mig. Men jag duckade, så han missadeHAHA där fick han. Tänkte jag
Men det jag inte visste om var att den jäkeln var smart som få. Han hade nämligen lagt lite sömngrusgolvet med. Så jag fick det självklarthanden. Och vad gjorde jag med handen? Jo jag kliade mig i ögonen såklart. Så det får bli sängen för mig ändå.

Åh kaxig är han å. Skratta bäst som skratta sist var det enda han sa innan han försvann. Vilken matcho liten typ.
Han tyckte garanterat att han var skiiit kul när han sa det med. UCSH

Btw, Vad har strutsäggen för storlek på sina T-shirts???
Fundera på det ni så gör jag er ett svar imorgon.

 


Blyertspennor med sudd, vilken uppfinning

Alltså finns det någonting jag hatar så är det verkligen blyertspennor som har ett sudd som sitter fast. Så otroligt dum idé det är. Inte bra till någonting alls. Först ska man skryta för polarna , WOHHOOO titt look kik henen vad jag har då, en penna och sudd i ett. Så är man hel stolt ett tag över att ha två saker på en sak
Tills någon person som inte är lika hightech ritar/skriver fel och måste låna sudd. Eftersom personen själv inte har nått sudd, (tydligen för jobbitgt att köpa båda sakerna). Då är man inte lika stolt längre. Det är då man inser vilken värdelös uppfinning det är. 
Personen som lånat suddet sitter och suddar sitt misstag och man själv kan inte göra någonting alls under tiden. 
Sen är dom sudden så hel knasigt dåliga så det det hur lång tid som helst att sudda bort med dom också. OCH när man väl får tillbaka suddet, det vill säga pennan, så har man glömt bort vad man skulle göra. Såå jäkla misslyckat.

 


Man kan flyga till ett annat land

Folk verkar inte ta mig på allvar, det tycker jag är lite tragiskt. Som idag tillexempel. då jag frågade några personer om det är sant att man kan flyga till ett annat land. Först sa dom ja, men dom ändrade sig rätt fort. Vet inte varför egentligen.
Men det var direkt efter jag sa att jag hade testat en gång men inte ens lyckats ta mig upp i luften. Då började dom bara dumförklara mig. Så jag låtsades att jag skämtade och sa istället. Haha, jag skämtade ju bara fattar ni väll. JAg vet om att man måste dricka redbull innan.
Då blev det HEL GALEN stämning alltså. Brydd jag då.



Btw, Rösta gärna på mig i veckans blogg http://alexandresen.blogg.se/2010/march/veckans-blogg-tavling-1.html#comment


Valet är ditt

Om du måste välja mellan att kuta runt med en plastpåse över huvudet och skrika. Jag tror jag har en plastpåse över huvudet, så vart kan man köpa choklad? Eller att åka in på en affär med en rullstol och säga. Bara för att jag sitter i rullstol behöver det inte betyda att jag inte kan gå på vattnet. Vad hade ni då valt??? Tänk på att ni bara får välja ett av dom två alternativen.

Paddla kanot någon

Pocahontas ringde mig precis och frågade om vi skulle fara iväg och paddla kanot. Är det någon som ska med??? Vi var tänk att ta med oss billys panpizza och kastavarandra just innan varje vattenfall och se vem som klarar av att landa snyggast. Kommer bli en grym upplevelse.
Sen har vi även med oss tält ifall vi skulle åka vilse, så vi måste sova över någonstans. Men Det tror jag inte händer. Pocahontas är nämligen en väldigt bra skogsmänniska har jag märkt.

Ny kategori kanske

Funderar på att göra en ny kategori här på bloggen. Typ dagens tips. Var tänkt att tipsa om allt möjligt mellan vatten och träd. Låter det som en bra idé?
Kommentera i detta inlägget vad ni tycker. Om det inte är någon som tycker om idéenskiter jag i det.

Btw, tror det blev fel där uppe. Ska nog vara allt mellan himmel och jord.

Jag skulle ju kunna ge er ett litet tips redan nu faktiskt. Är snäll idag så. 
Vet ni vad man kan göra när man har väldigt lite att göra?
Man kan räkna hur
många ark det år på en toalettpappersrulle. Helst Lambi, för då kan ni berätta för mig efter hur många ark det är.
Så jag hoppas ni får riktigt lite att göra idag.







Bara så att ni vet.

Vilken hel tråkig dag detta är. Har varit vaken i 30 minuter typ, och INGENTING har hänt. Jag ljuger ju om jag säger att det är en händelserik dag iallafall. Men det kanske ordnar upp sig till sist.

Btw, betyder by the way. Bara så att ni vet.

Och vet ni föresten varför brandbilarna är röda???
Dom rodnar när dom tar fram slangen.



Beviset på att det går

Det är absolut inget fel på att fatta sig kort, och nu hag jag gjort det.

BTW,
Kom på att det kanske inte är så roligt om jag ska fatta mig så himla kort, så jag gör inlägget liiiite längre. Och snart har jag gjort det. Ska bara avsluta det nu.

Vet ni förresten varför jag aldrig har berättat historien om den höga muren??? 
För att det är aldrig någon som kommer över den.
 


Ett får...

Är det inte på bilden utan en gris.



Det lustiga är att det ser ut som en hund. Men det är det inte.
Jag lovar det är en gris. Bara de att den klätt ut sig.


Tyvärr inställt

Jag förstår om ni kommer bli besviken nu men det är absolut inte MITT fel. Fick precis ett samtal. Och tyvärr kan jag medela, att Gammelsmurfen inte kan komma och dela ut frimärken imorgon vid stureplan. Han har åkt på allergi mot grus och ligger bara hemma och jämra sig.
Men han lovar att så fort han blir av med allergin så ska han komma dit och dela ut dubbeltmycket frimärken
Men ber så hemskt mycket om ursäkt för att det blev inställt.



Valet är ditt

Om du måste välja mellan att råka tappa balansen när du står på en stege för att plocka blåbär. Eller att gräva en grop mitt på stan och slänga ner massa mat och skrika. Vi måste samla massa mat så vi kan överleva vintern, det blir tufft i år. vad hade du då valt??? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen


Inte alltid så smart

Alltså jag påstår inte att det är nått fel på att vara smart. Men det är inte alltidsmart. För ibland kan man råka vara så smart så att man blir dum. Och jag säger inte att det är nått fel på att vara dum. Men ibland kan man varadum så att man blir smart utan att veta om det.
Det jag vill komma fram till är att jag är dum-smart, och det är det inget fel på. För då är man smart när man måste och dum då man måste vara det. Eller nu vet jag inte riktigt själv hur jag menar men vad gör det. Är ju ingen Einstein precis. Men är inte heller korkad.

Ungefär så här skulle det låta om en förvirrad hjärna skulle börja tänka tror jag. Vad tror ni?

Nu blev du lite förrvirrad va?
Det är jag iallafall, försöker lista ut om det är en hylla eller ett fartsträck. Inte så lätt att avgöra faktiskt.


Onsdag är före, helt klart.

Snacka om att ha otur. Igår gick jag och la mig och hoppades på att det skulle bli onsdag idag, men istället blev det tisdag. Så var ärlig mot mig nu. Vem fan hade önskat sig tisdag???
Jag hoppas att den personen hade en väldigt bra anledning till att vilja ha tisdag före onsdag. Och kom inte med nån billig ursäkt att tisdag alltid kommer före onsdag, för den storyn går jag inteigen. Finns folk som sagtförrut.

Ja jag vet, just den här almanackan står det fel på. Men hittade ingen bättre bild så blev tvungen att ta denna. Men som ni ser så rättade jag till den på bästa möjliga sett.


Ska såva nu så fundera på det här ni

Medans jag tar och sover några timmar innan jag ska vakna, (måste nämligen sova för att kunna vakna). Så var jag tänk att ni kunde fundera över detta ett tag. Vad kom först, stekpannan eller kastrullen.
Om jag får gissatror jag att yxan kom först.

Btw, jag vet at jag stavade sova med ett Å istället för två Å i rubriken. Eller jag menar istället för ett O (Sova). Anledningen till det var för att det sågförbannat snyggt ut. Så nu behöver ni inte fundera mer över det.
Tack för mig och Godnatt


Blinka vart du en ska

Blev väldigt förvånad ikväll kan jag lova. Tog och körde en runda (med bilen), jag och en kompis. Då jag på något vis tydligen gör ett fel, (Enligt min kompis). Min kompis som sitter bredvid mig frågar, varför blinkar du inte i höger kurvorna. Jag svarade självklart som det är, därför man behöver bara blinka om man ska svänga vänster. 
Oj oj oj
vad fel jag hade då. Min vän drog världens längsta förklaring över att man måste blinka då man ska åt höger också. Såhär lät det. Du har fel, det måste man visst de. 
Helt galet, tror jag höll över hur lång tid det tog att förklara att jag hade fel.
Men ni kan ju se detta på ett positivt sett. Nu behöver inte ni andra med körkort göra samma misstag. Man ska blinka både åt vänster och HÖGER.


NU ska det skämtas

Är ni beredda på ett litet skämt? Det är intebra, väldigt tråkigt är det också. Om man har bra humor. Men har man sjukt dålig humor så är det kalas rakt igenom hela skämtet. Hel fräscht skämt.
Nu har jag glömt bort skämtet bara för att jag skrev det här innan, så jag tar ett annat istället. Kan faktiskt två stycken Skämt. Här kommer det...

Skulle inte har skrivit det där sista heller, för nu glömde jag det andra skämtet med. Så nu går jag direkt på det tredje skämtet. Hade ett på lager ifall jag skulle glömma bort det andra med.

Det här skämtet minns jag till och med här kommer det:

Vet ni vad höjden av uthållighet är?
När man kittlar en lyktstolpe tills den viker sig. 


Valet är ditt

Om ni måste välja mellan att grilla korv över en tändare med en Sne åsna mitt ute på sjön. Eller att kasta solglasögon mot alla bilar som far förbi, bara för att se om gud reagerar. Vad hade du då valt??? Kom ihåg, du måste välja ett av dom två alternativen.

Det var falskt alarm

Okej det är ingen fara, det var falskt alarm. Jag blev ingen spindel när jag vaknade. Vilken tur jag hade där då. Satt vaken och oroade mig jätte länge igår alltså. Men vilken tur att jag somnade tillslut eftersom det inte hände något när jag vaknade.
Klev upp imorse och gick direkt till spegeln, och vilken lättnad det blev och se att jag inte hade blivit en spindel.
Jag vaknade upp som en get istället. Gud vad skönt att slippa vara en spindel.


Tänk om jag skulle vakna

Sitter här och var precis tänk att gå och lägga mig och sova. Men kom att tänka på en sak. Så nu vet jag inte om jag törs gå och sova längre. Känner mig inte trygg längre. Är trött men törs verkligen inte sova, denna tanke skrämmer mig så ofattbart mycket alltså.
Tänk om jag skulle vakna upp i morgon och inse att jag är en spindel. Usch vilken hemsk tanke. Tror jag måste sitta vaken hela natten.


Varför kan man undra

Alltså finns det nått som stör mig, så är det då folk inte klarar av att dansa balett på ett glasbord. Alltså det borde ALLA kunna, man är väldigt dålig om man inte klarar av det. Inte för att jag skulle kunna göra det men ändå. Ärligt talat så har jag aldrig sett någon som gör det heller.
Va nog inte de jag störde mig på egentligen. Måste ha varit för att kolasåsen var slut. Det stör mig!
Inte för att jag ens hade någon kolasås hemma innan den ens tog slut, men det stör mig ändå. Det borde ha funnits kolasås, varför har jag inte köpt det...



Dagens outfit

Nu ska jag börja vara lite mer närvarande när jag är borta hade jag tänkt. Nä men det jag menar är att jag har varit dåliguppdatera i två dagar nu, tror jag iallafall. Men nu ska jag finnas till för er.
Ska börja så här med att visa dagens outfit hade jag tänkt. Vill börja med att säga, sviiin dyrt att köpa denna fina outfit var det då inte iallafal. Men tycker den passar mig PERFEKT.

Älskar den alltså, såå himla fräscht. Snyggast på stan, absolut. Mmm i love it.
Fast ändå inte.


Valet är ditt

Om du måste välja mellan att dammsuga globen tillsammans med en get som lider av alzheimers. (just för tillfället har jag glömt bort vad det är för sjukdom). Eller att in på en polisstation i bara sockar och skrika. Kan jag få låna en polisbil fort som tusan innan ägaren till dom här sockarna kommer. Vad hade du då valt? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen.  


Stackars panda

Heeelt galet. Fick precis veta att kung fu panda har ramlat och slagit sin lilltå. Så jag måste skynda mig att fara dit och plåstra om den alltså. Så om jag inte skriver eller svarar på era kommentarer på ett tag så är det därför. Tycker just nu väldigt synd om kung fu panda. Han som hade planerat att rädda världen idag och allt. Såå synd.
Ska ta med lite mat till han med, då brukar han bli lite glad. Han tycker nämligen om mat.

 


Såhär borde det gå till

Då min chef sa till mig, du får sparken, hoppade jag av glädje. Men det visade sig visst att det inte var en spark han ville ge mig. Utan jag fick typ sluta jobba. Tydligenkallas det sparken det med.
Hur kan man varadum att ge flera saker samma namn. Tillexempel människan, det finns ju hur många människor här i världen som heter precis lika. Det borde vara som det är på internet, ni vet man ska gå med på någon sida. Det kommer liksom upp, detta användar namnet är redan tagit. Så borde det vara i verkligheten med tycker jag.



Just ja, jag har inte alls fått sparken, behövde liksom bara en inledning i hela detta inlägg.



Valet är ditt

Om du måste välja mellan att klättra upp i en lyktstolpe och skriva med gråten i halsen, Min mamma säger att jag beter mig som en apa. Eller att klä ut dig till polis, sen gå fram och stoppa en som sitter i rullstol och säga. Stop där, har du verkligen körkort på den där. Annars måste jag tyvärr be dig att gå hem. Vad hade du då valt? Kom ihåg, du måste välja ett av dom två alternativen. 

Vilken dag har ni...

Jadu vad ska jag säga, säger som man brukar säga då man är vaken tidigt. Jag är uppe med kycklingen jag.
Var tänkt att fråga en sak, vilken dag i veckan har ni oftast flest besökare??? För mig är det inte Lördag, måndag, fredag, onsdag, tisdag men inte heller onsdag.


Tomat var det va

Nu ska ni få höra en av världens äldsta skämt, tror jag nästan det måste vara. Sedan ska jag sova. Så ni kan ju gotta er åt skämtet heeela natten om ni känner för det.

Det var två tomater som gick över en väg.
Plötsligt från ingenstans kom det en bil,
och
körde rakt emot den ena tomaten.
Men tomaten han flytta på sig.
Så då sa den andra tomaten:
Tack så jäkla mycket för det nu förstörde du ju hela skämtet.



Finns det något jag ogillar så är de det

Jag tror jag måste göra nått drastiskt. Ja det måste jag. Ska kuta ut och hoppa i snön helt naken fast med kläderna . Bara för att visa att man inte måste slicka av tallriken efter man har ätit. Usch, finns det något jag ogillar så är det exakt det, när folk går mot rött vid övergångsstället.
Blir så arg så fort jag ser att tallriken är helt ren efter dom har ätit. Så ni som nu läser detta hoppas jag slutar med att mot rött.


Blev riktigt arg denna gång

Färgade mitt hår idag ville att det skulle bli lite snyggare, (hade jag tänkt iallafall). Men istället blev det heeelt galet. Blev så hemskt mycket arg, snacka om att slösa bort pengar färg alltså. Var ju meningen att det skulle bli blont och fint. Men det blev morotsfärgat och fult.
Och då menar jag verkligen morotsfärgat. Eller det blev inte ens bara morotsfärgat, det blev ju för bubblan morötter. Heeeelt knas 



INTE SNYGGT...

Valet är ditt

Om du måste välja mellan att krypa omkringbacken mitt utestan, och ha två stycken renhornhuvudet och säga till folk. Jag är en orm, så passa er för mig. Eller att göra en kullerbytta varje gång du ser en äldre man och sägaGöra kullerbyttor, det är bra mot håravfall ska du vetaSedan rulla vidare. Vad hade du då valt? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen


Upptäckte en sak på tv:n

Vet ni, jag upptäckte en rätt häftig sak nu på morgonen när jag satt och kollade tv. Brukar ju kolla på tv på morgonen ibland. Men oftast så är det ju typ bara en stillbild tidigtmorgonen.
Men idagmärkte jag att det finns faktiskt fler kanaler än svt 2. Alltså man kan liksom byta kanal med själva tv-dosan. Det går att göra mer saker med den än att bara höja och sänka ljudet. Huuur hel galet är inte det då?
Här har jag suttit i alla år och kollat på tv utan att det har varit någonting bra. Sen går det att byta kanal. Helt otroligt, men ni som har gjort samma misstag som mig vet ju nu att ni kan byta kanal med tv-dosan ni med. Finns jätte många olika kanaler. Det är rätt kul att kolla på tv nu faktiskt.

 


Trotsa natten

Nä nu funderar jag starkt på att sitta vaken hela natten, bara för att trotsa själva natten. Borde vara fler som gör så, då kanske vi bara får dag framöver. Tänk vad mycket vi skulle kunna hitta på. Tillexempel så skulle vi kunna spela fiamedknuff jätte länge utan att behöva sova.
Eller så skulle vi kunnarunt runt hemma hos oss själva och tänka, jag behöver inte sova för det finns ingen natt. Tänk vad häftigt det skulle varit.
Men jag tror nog jag går och lägger mig ändå, för jag kom på att jag tycker ju det är rätt skönt att sova ändå. Tusan vilken dålig idé det där var när jag tänker närmare på den. Usch så dumt tänkt av mig...

Godnatt och sov så sött alla mina glada sjusovare!!!


Ett skämt kanske, jo just det rösta på mig med

Ett litet skämt såhär på kvällskvisten är väll aldrig fel? Eller vad tycker ni?

Men av mig får ni då inget skämt iallafall...
Btw, Rösta på mig i veckans blogg så är ni super, duper, mega, otroligt, härligt, ruggigt, GULLIGA

Rösta här: http://ankiepankies.blogg.se/


Fick en dassbok och blev förnedrad

Fick en bok av en vän idag, dassboken heter den. Vet inte hur jag ska tolka det, antingen tycker min vän att jag sitter på toa för mycket, eller så vill min vän att jag ska sitta där mer. Vad tror ni?
I alla fall så har jag suttit toa i säkert 4 timmar idag. Bara för att läsa den där boken. Och inte var det bekvämt att sitta toaletten och läsa inte. Men det värsta är att jag upptäckte efter dom där 4 timmarna på dass att det gick att läsa boken i en helt vanlig soffa med. 
Blev så otroligt besviken över att min "vän" inte kunde säga att man inte behövde sitta på toan för att läsa boken. Känner mig nästan lite små förnedrad nu. 




Tatuering

Blev så sugen på att tatuera mig idag alltså. Måste beställa tid tror jag. Vet exakt vad jag ska göra med. Fastnade för det här motivet när jag såg det alltså.

Var tänkt att tatuera den på höger axel. Såå snyggt det skulle bli.
Eller så ska jag tatuera en textryggen, och där ska det stå. "Skulle egentligen varit ett motiv här, men hittade inget jag ville ha".


Kallvattnet var inge skönt

Alltså ni kommer inte tro mig om jag sägar att jag har sovit STÅENDE inatt alltså. Och det är bra om ni inte tror mig om jag säger det, förljuger jag. Jag har inte alls sovit stående inatt. Jag sov ju för tusan i handfatet, liggandes.



I den sov jag inatt. Gissa om det var skönt. Det var det, enda tills jag råkade vrida mig så vattnet startade. Kallvatten dessutom.


En kväll med järngänget

Jaha då har man kommit hem efter en helkväll med Fantomen, spindelmannen, hulken och batman. Just ja robin följde med också. Var riktigt trevligt. Men när hulken började spela "det börjar verka kärlek banne mig" så blev det lite kärlek och kyssar där borta.
Och fantomen blev badsugen och spindelmannen blev bara helt förkrossad över vad batman och robin gjorde. Fick inte säga det här, men spindelmannen önskade att det var han och batman som stod där. Men det säger ni inte till någon annan nu. Jag litar på er.



Just det ja, det blev inte så många apelsiner grillade om jag säger så.

Btw, nu önskar ni att ni hade följt med va?

Någon som ska med och grilla

Fantomen ringde just mig och sa att han, spindelmannen, hulken och batman skulle iväg och grilla apelsiner. Så nu undrar jag om det är någon av er som har lust att haka på???
Det kommer bli grymt kul. Hulken skulle ta med sin gitarr och spela en melodi eller två för oss. Värsta mysigt med musik och öppen brasa juh.

Svar på gåtan/frågan

Frågan var alltså: Varför har giraffer så lång hals?

Svaret är enkelt: För att det är så långt mellan kroppen och huvudet. :D


Valet är ditt

Om du måste välja mellan att äta upp din favorit bok med lite salt på, men du mår fortfarand bra. Eller att äta upp din sämsta bok med lite citron på, annars blir du en vampyr. Vad hade du valt? Tänk på att du måste väla ett av dom två alternativen.

Dagens outfit

Va och köpte nya kläder igår. Såå jäkla snyggt alltså. Så himla mycket sommar över det här alltså. Ååååh jag längtar till sommaren.
Men jag orkade inte vänta till sommaren innan jag använder det. Så det fick alltså bli Dagens outfit.


Såå värt pengarna, 79 kr bara. Helt otroligt.
Som ni ser är det censurerat,Vissa ställen. Man vill ju inte visa allt för mycket.


Godmorgon får man väll säga

Shiit vad jag har sovig skönt inatt alltså. Har ni testat sovaspagat i en kastrull nångång? Om integör det. Såå värt. Har inte sovit bralänge alltså. Vilken upplevelse. Wohoo
Btw,
ha inte kastrullen spisen när ni testar, kan göra ont om ni råkar sätta på den.

Konstigt tv-spel

Har ju hört talas om tv-spel. Så jag tog och köpte ett idag. Men gissa om jag blev besviken. Skulle testa hur det funkade. Men hände ingenting när jag startade det. Satt och tryckte dosan jätte mycket, (Man måste typ ha en tv-spelsdosa för att spela), men liksom INGENTING hände.
Så jag kollade i bruksanvisningarna. Och gissa vad jag får se. Man ska tydligen koppla in själva tv-spelet i en tv, då kommer det upp en bildtv:n. Det borde stå stort på själva kartongen till tv-spelet. Tänk alla som köpt ett tv-spel som inte har någon tv. Jag hade ju tur som hade en tv iallafall.

Drar ett litet skämt

Tyckte det var läge för ett litet skämt nu. Vad tycker ni?
Eller jag skiter i vad ni tycker jag kör mitt skämt ändå.

Vet ni hur man tröstar en kines???
(Ni svarar nu antagligen nej)
Man klappar kinesen på huvudet och säger såja, såja (Soya, soya)


Kolla riktigkt noga

Alltså hittade en lite små frän bild. Eller hel frän bild är det faktiskt. Kolla riktigt noga på bilden.

Så ser man att det är en Apa. Hur fränt är inte det. Men det gäller att ni kollar riktigt noga annars kommer ni inte se Apan.

Gåta/fråga

Okeeeej, vi kör en gåta/fråga lite snappt här. Ni svarar så klart i kommentarer till detta inlägg, enklare än så får jag inte till det om jag ens tänker en halv timme. Och ja jag vet att Snappt stavas Snabbt men kändes helt rätt att skriva med pp istället för bb just nu.
Skit i det nu, här kommer gåtan/frågan:

Varför har giraffer så lång hals?



Svaret kommer i ett senare inlägg med rubriken: Svar på gåtan/frågan.  Enkelt va?


Det blev fel med näsan

Satt hemma i soffan nu idag då det hände något märkligt. Det liksom började rinna någonting rött ur näsan på mig. Så jag började undra lite vad det kunde vara och vad det kunde bero på.
Det första jag kom att fundera över var om jag kanske hade ätit någoning ovanligt. Men det hade jag inte. Sen om jag kanske hade suttit lite snett. Sen funderade jag på om det kanske berodde på att jag hade druckit vatten ur ett annorlunda glas idag. Men ingenting av det var själva anledningen.
Sen funderade jag ju vad det var, men ketchup var det inte, och inte lingonsylt heller.
Så jag gick in på den här nya sökmotorn som finns tillgänglig internet nu, Google heter den. Ruggigt bra söksida alltså. Testa den.
Sökte på vad det kunde vara, och tydligen är det något som kallas för näsblod. Det är tydligen blod som kommer från näsan. Men ska inte vara speciellt farligt. Men man blir ju lite rädd då det händer så märkliga saker med en själv.


Valet är ditt

Om du måste välja mellan att slå in paket till dig själv sedan öppna dom när det kommer någon och hälsar på dig. Sen efter du har öppnat det så säger du, (till den som kom och på besök). Tack så mycket för presenten, men inte var du tvungen att komma med paket. Eller att springa in helt naken apoteket och skrika, Hjälp, jag måste ha en medicin som hjälper mig att komma ihåg var jag lagt mina kläder. Vad hade du då valt??? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen.


Hur stavar man till

Alltså måstefråga en sak. Hur stavar man till förintelsen. Stavas det som det låter eller stavar man det som det inte låter? Suttit och tänkt på det i flera timmar nu alltså.
Men om man vill stava det rätt kan man tänka så här. För, Inte, Länge, Sen. Sen tar du liksom bort "änge" från länge, då blir det förintelsen. Smart va? 


Gick inte som jag planerat

Tänkte köpa en ny bil idag. Så jag for iväg till en bilaffär och kollade på några bilar. Efter ett tag kom bilhandlaren fram till mig och frågade om jag ville ha hjälp. Självklart, tänkte jag högt för mig själv.
Jag sa att jag ville ha en sån här välkänd bil som är Sveriges mest sålda bil. Då undrade han vilken bil jag menade. Svarade som det var att jag var ute efter en Ahlgrens bil. Gissa vad bilhandlaren säger då. Tyvärr så har vi inga Ahlgrens bilar här, sen skrattade han.
Jag blev väldigt besviken på hur han behandlade mig. Så jag frågade vad sjutton han höll på med. Då skrattar han ännu mer och säger att det är godis, alltså godisbilar.
Snacka om att göra bort sig, godisbilar, hur tänkte han där liksom. Men tydligen så visade det sig att det var sant. Dom finns i tre olika färger och ser ut såhär.

Blev en nypa besviken kan jag berätta för er. Så jag köpte en spark istället.

 


Valet är ditt

Om du måste välja mellan att dricka bensin ur en blomkruka. Eller att gå runt med en osthyvel i bakfickan varje dag i ett helt år. Vad hade du då valt??? Kom ihåg, du måste välja ett av dom två alternativen.



Finns folk som kommenterat att det är faligt att dricka bensin. Så jag rekomenderar att ni väljer osthyveln
(Precis som dom andra gjort) även om ni inte tycker om ost.



Dagens outfit

Var ett tag sen jag hade dagens outfit nu. Så här kommer det. Är extremt nöjd med dom här köpen alltså. Det är Såå himla mycket jag alltså. Och skorna är ju bara så fräscha.
Om ni inte märker det så har jag färgat håret svart med, tyckte det blev väldigt bra. Passar verkligen i svart.


Kom ihåg, har fortfarande ändrat ögonen och håret lite så ni inte ska känna igen mig helt.


Sjunger för er

Är ni beredda??? För nu var jag tänkt att sjunga en Godmorgon visa för er, såhär på morgonkvisten.
Okej, ge mig ett D´moll och ett F´dur.

Gooooooooood morgon god morgon
Hör fåglar sjunga glatt
God morgon god morgon i kör.

Kom på att jag kan nog inge mer.



I ett mjölkpaket kanske

vad tror ni om att sova nu, ska vi inte gå och sympati sova allihopa samtidigt? Som en kul grej liksom. Vi kan lägga oss allihopa i var sitt mjölkpaket. Vore inte det fränt. Då har aftonbladet någonting att skriva om imorgon med. Kan ju inte bli bättre???

Jag vet, det skulle varit ett mjölkpaket på bilden. Men kunde inte stå emot denna fina tetra-cola


Valet är ditt

Om du måste välja mellan att bada med en sköldpadda i en ovanligt stor toalett som är full med olivolja. Eller att klä ut dig till pinocchio, och cykla runt med en trehjuling i en rondell och skrika. Jag är visst en riktigt pojke. Vad hade du då valt??? Kom ihåg, du måste välja ett av de två alternativen.


Funkar det???

Okej nu ska jag testa ett skämt på er här. Svara gärna i kommentarer, om skämtet funkar eller ej. Är ni redo för nu kommer det.
Varför får inte jag binda när Always bind-a...

Visst var det ett grymt bra skämt?


Mobilen har kamera

Alltså jag har suttit här och lekt med min mobil ett tag. Och gissa om jag upptäckte saker med den. Säger inte det här för att skryta men jag har ärligt talat en kamera på min mobil. Det är helt sant. Trodde det inte själv heller från början men, och det funkar att ta kort med den också. Sjuuukt fränt


Elefanter kan inte flyga

Vet ni varför elefanter inte kan flyga? Jo det ska jag berätta för er nu. Dels är det för att dom inte har några vingar. Sen så är öronen inte nog stora för att lyfta deras kroppar. Men den största anledningen till att dom inte kan flyga beror på att snabeln inte är fyrkantig.


Valet är ditt

Om du måste välja mellan att klä ut dig till motsatta könet och hångla upp närmsta lycktstolpe. Eller att kuta in på en butik med rånarluva på huvudet. Ta en coca cola flaska (helst en 1,5 liters) och säga till kassören. Jag måste få den här, för min mamma lider av extrem ångest, och hon kommer ångra sig om jag inte får den här coca colan. Vad hade du då valt??? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen.


Vad tusan är melodifestivalen

Ja, jag skulle ju ge melodifestivalen en chans ikväll. Eftersom alla snackar om det hit och dit. Så jag bänkar mig framför tv:n med Stora förhoppningar om programet. Men vilken besvikelse det blev när programet startade alltså. Det är ju för tusan ett "musikprogram".
Vem hade kunnat ana det. Trodde det var någon komedi serie eller något. Alltså dom måste väll för bövelen begripa själv att dom inte kan döpa det till melodifestivalen när det är ett musik program. Folk får ju falska förhoppningar. Blir så deprimerat arg, döp det till musikfestivalen så man fattar att det är musik det handlar om.





Då gick det fort

Jag och några personer var tänk att fly från Sverige till Spanien eller Italien ett tag. Eller något annat land där det är lite varmare. Spelar förresten ingen roll vart vi ska. Kanske inte kommer någonstans heller. För mina kompisar vill åka flyg dit vi ska. Och det sätter jag stopp för kan jag lova. Aldrig att jag sätter mig i ett flygplan till ett annat land, när det går mycket fortare med bil.
Men då påstår kompisarna att jag är riktigt pantad om jag menade allvar. Så hjälp mig nu, är det verkligen sant att det går fortare att åka flygplan än att åka bil? Anledningen till att jag tror det går fortare med bil. Är för att jag har kört om ett flygplan en gång med min bil. Men i och för sig så tror jag flygplanet stod parkerat med.



Valet är ditt

Om du måste välja mellan att gå raka vägen utan att stanna, från Sverige till Spanien och säga hej, du är inte frisk, till alla du möter på deras språk. Eller att gå in på en sportaffär med en hund och gå till närmsta rullband för att rasta hunden. Vad hade du då valt??? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen.


Inge bra att få kallsup

Nä undra om man ska gå och lägga sig i badkaret. Har hört att det är väldigt bra att sova i badkar. Man känner sig så flytande på något vis. Men kan vara farligt att ha för mycket vatten i. För då kan man liksom hamna under vattnen och det är inge bra. För tänk om man säger nått i sömnen och får världens kallsup. Gud vad läskigt det måste va alltså.

Så dumt alltså

Alltså snacka om konstiga regler. Man får tydligen inte köra 100 kmh på en 50 väg i Sverige. Tro mig eller ej, men då blir man av med körkortet. Har ni hört något så dumt nångång?
Tänk om man har jätte bråttomt, typ om man har rånat en bank eller så. Eller om man till och med blir jagad av polisen eller nått sånt. Sen får man inte ens köra för fort. Såå dumt




Valet är ditt

Om du måste välja mellan att stoppa överkokta makaroner i öronen och sedan blunda och gå över vägen. Eller att klippa pottfrilla och sedan äta upp saxen med lite ost på. Vad hade du då valt??? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen.


Gjorde liksom lite bort mig

Aladdin ringde mig idag och frågade om vi skulle äta middag tillsammans. Jag svarade ju självklart ja. Men tänkte inte på att han har en flygande-matta, jag som är såå höjdrädd. Men det gick rätt så bra ändå. Flygningen alltså.
Men det var sen det gick utför. Han frågade bara rakt ut, litar du på migJa, svarade jag och kollade konstigt mot han.
Sen flög vi upp i himlen, tillsammans mot en helt ny värld, ett drömpalats, en magiskplats, för dig och mig. Alltså han sjöng typ så för mig. Blev lite rädd. Var ju liksom meningen att vi skulle äta middag. Och så slutar det såhär.



Inte min dag idag känner jag. Tänk om baloo får syn på det här alltså...



Vem kom på solen

Alltså helt ärligt nu då. Vem i hela friden uppfann solen alltså. Såå dum idé att göra en sol. Det går knappt att kolla mot den utan att ha något skydd för ögonen. Sen är det inte ens lönt att försöka ta sig dit. Eftersom den är för varm, så vi skulle brinna upp om vi ens kom för nära.
Sen det dummaste av allt, lyssna nu för det här är riktigt jäkla dumt. Om solen "dör" så kommer jorden gå under. Hallå ringer det någon klocka eller? Varför bygga solen om jorden går under när den dör. Hade dom skippat solen hade vi inte behövt vara oroliga att jorden ska gå under ju. Så otroligt dumt tänkt av den som uppfann solen alltså. 




Valet är ditt

Om du måste välja mellan att, läsa högt från ett korvpaket och samtidigt kasta korvarna på allt folk som går förbi, och säga att korvarna är nyttiga för håret. Eller att kuta in på polisen och skrika. Jag har rånat en bank för att kunna betala polishögskolan till min minigris, men nu är min gris stulen. Vad hade du då valt??? Tänk på att du bara får välja ett av dom två alternativen.


Vill inte skryta nu, men...

Okej, jag skriver inte det här för att skryta. Men idag har det snöat där jag bor. Eller det har inte snöat. Eller det har nästan snöat. Eller det har iallafall regnat. Ja just det, regnat har det gjort idag, inte snöat. Skriver jag snöat ljuger jag. Skriver jag regnat ljuger jag inte.
Eller om det var tvärtom, men tror inte det. Nä precis, det stämmer, idag regnade det och det snöade inte.
Nu Jäklar
fick jag till det tror jag. Eller hoppas jag iallafall.



Ville bara få sagt Godnatt och hörs imorgon egentligen. Men de blev ju som de blev...


Jag tänker inte stå för det iallafall

Nä, fan också. Är det någon som hänger med till nalle puh? Igor ringde nyss och sa att nalle puh inte kunde hitta sin sista honungsburk. Vi måste hjälpa till att hitta den. Nalle puh blir på sånt himla dåligt humör om sista honungsburken försvinner ju. 
Så om vi inte hittar den kommer nalle puh vara jätte förbaskad och inte vilja vara med och spela fiamedknuff utanför globen imorn. Och jag har då ingen lust att medela imorgon att det hela är inställt. Det får någon av er ta på sig.





Värsta nya låten

Hörde precis en väldigt bra ny låt. Grymt skön låt alltså, ni borde lyssna på den någongång. 800 grader heter den. Dom sjunger typ, VI FRYSER IHJÄL, DET ÄR SÅ KALLT, STACKARS BARN, MEN SNART BLIR DET VARM, DET BLIR 800 GRADER. Någon som redan hört den?



 




Kik hen va jag lyckats med

Men kik hen vad jag har lyckats med nu då helt plötsligt. Följ min blogg med bloglovin

Btw, ska kika sveriges värsta bilförare nu. Dom ska tydligen inte vara så duktig på att köra bil i det programet. Kan det stämma de? Blir lite fundersam med tanke på namnetprogramet.



Valet är ditt

Om du måste välja mellan att stå med ett fiskespö och försöka fiska upp en lax från en frysbox på en mataffär. Eller att äta en romantisk middag med en daggmask. Vad hade du då valt??? Kom ihåg, du måste välja ett av dom två alternativen.


Btw

Btw, rösta på mig här :  http://myzaans.blogg.se/ Eller på någon annan. gör det som känns bäst för just dig.

Vagnen är till för kunderna

Dåligt frän sak jag uppräckte nu när jag var och handlade. Ni vet dom här vagnarna mataffärer, brukar kallas för kundvagnar tror jag. Ni fattar vilka vagnar jag menar... I alla fall, dom vagnarna får man, tro det eller ej, ta med sig in i butiken och stoppa ner varor som man ska köpa.
Alltså fatta den grejen. Huuur smart som helst. Gissa om det gick fort för mig och handla nu då jag slapp kuta fram och tillbaka med varorna till kassan. Så jag kan starkt rekomendera att ta en sån där kundvagn. Man får till och med tillbaka pengen man stoppar i för att få lös vagnen. Helt fantastiskt



aaah kom på en sak nu. Garanterat därför den kallas kundvagn


Tävla och vinn

Har ju sett att det verkar himlans populärt med tävlingar, så jag kör en jag med. Det får bli en frågesports-tävling. Så gnugga talförmågan mot knäskålarna, för här kommer första frågan... Det är förresten bara en fråga kom jag på nu.

Vad är det för skillnad på dessa två grisar som är identiska ut med varandra?



Den som gissar rätt vinner en tavla ritad av vinnaren själv... Blir lättast så, iallafall för min del.





Ps. Rätt svar är namnet. Den till vänster heter Göran, och den till höger Staffan









Morgonstund har...

Men shiiit så äcklgt det var att vakna, luktade typ dill och gräslök som tusan alltså. Heeelt ofattbart.

Btw, björnar bajsar i skogen.


God natt mina medmänniskor

Ne, nu tänker jag gå och lägga mig i en chipspåse och sova. Har alltid velat testa det, och det känns helt rätt just nu. Så godnatt och sov så fruktansvärt gott alla mina medmänniskor.





Valet är ditt

Om du måste välja mellan att grilla halvnakna morrötter över en tändsticka. Eller rulla runt i en stor gryta med marshmallows och ropa, JAG HAR SÅLT MINA SISTA UNDERKLÄDER FÖR EN HEL KVÄLL MED BERT KARLSSON PÅ SKARA SOMMARLAND. Vad hade du då valt? Kom ihåg, du måste välja ett av dom två alternativen.


Häng med på frisimningen

Okej, fick precis ett samtal från grodanboll. Och nu är det så att askungen kunde tyvärr inte hänga med till frisimningen ikväll. Hon hade tydligen tappat bort sin ena sko, så hon var tvungen att leta efter den. Men grodanboll och gammelsmurfen skulle iväg och simma ändå.
Häng med ni med vet ja, ikväll skulle dom ha öppet den djupa delen av bassängen också. Lovar lätt värt det. Skit i askungen. hon klarar sig. Hon kommer säkert träffa sitt livs kärlek ikväll ändå.



Jag hade fel

Jag tror det flyttat in en falk i mina ögon. För jag har fått förbannat bra syn alltså. Idag såg jag till och med vad jag höll på med, och de är inte ofta jag gör det. Men det har ju även sina dåliga sidor att kunna se bra. Tillexempel nu så ser jag ju alla misstag jag gör. Förut gjorde jag aldrig några misstag. Men tydligen hade jag fel.


Allergisk mot fiskpinnar

Min kompis sa idag att hon inte kan äta fiskpinnar, för hon är allergisk mot fisk. Tss jo tjena, jag trodde det var för att hon inte tyckte om det. Men när jag kom hem så kolla jag vad som finns i fiskpinnar, och det är ju faktiskt fisk i dom. Se så fel man kan ha. Svårt att tro att det skulle bo en fisk i pinnen, men tydligen så är det så.
Kom även på en sak till. Det är nog därför dom heter fiskpinnar. Alltså för att det är fisk i dom. Och det räknade jag ut helt själv. Man är väll inte dum heller.



Vad är det med ägget

Vad var det ja tänkte... Jo, ägg. Vad är ägg gjort av? Visst är det typ bara olja och vatten? Kanske lite salt med, det vet jag inte riktigt. Men jag vet ju självklart att ägg kommer från hönan, men hur fan får hönan in ägget i sig själv först?

Valet är ditt

Om du måste välja mellan att äta fiskgratäng och använda en rosa träsko som sked. Eller att tugga på maskrosor medans du leker kurragömma med en gris. Vad hade du då valt??? Tänk på att du måste välja ett av dom två alternativen.


Sova tidigt måste upp sent

Inatt har jag inte tid att göra några större expriment. Så jag funderar faktiskt på att sova i sängen. Men vem vet, kanske testar på att sova under sängen.
Skulle vara kul att testa det med. Men det lutar mer åt att sova som vanligt folk. Ska även gå och lägga mig Tidigt, typ nu snart. Måste sova tidigt eftersom jag ska sova länge imorgon. Måste ju hinna vila upp mig riktigt om jag ska orka sova ut länge imorgon.

Btw, chips är tydligen gjort av potatis. Det står på chipspåsarna. De är hel tokigt. Potatisar är ju för tusan runda, och chips är platta. Får inte ihop det där alltså.



 


Vad heter katten egentligen

En person sa till mig en gång, om man köper en katt så kallas det misshandel. Jag frågade personen om det var sant. Personen svarade bara vad tror du. Så jag utgår ifrån att det är sant.
Men nu har jag tänkt ett bra tag på det där, och det enda jag kommer fram till är... Om man skulle råka kissa på en katt. Inte för att jag vet varför man skulle göra det, eller hur man ens råkar kissa på en katt. Men vi säger att någon råkar kissa på en katt, heter det kissekatt då?
Eller varför inte, vi säger att någon ska kissa på en katt, men missar. Heter det kissemiss då?



Nu är det rökt

Jag hade bestämt mig att sluta röka. Så jag testade det här med plåster, ni vet nikotinplåster. Skulle tydligen vara bra, men så fel dom hade. Det funkade ju inte alls. Köpte ett packat med nikotinplåster och det var rena skämtet. Inte fan gick det att röka dom där heller. Det var ju liksom som ett plåster. Och testa röka ett plåster ni.
Nä, som sagt funkade ur dåligt, så jag testade nikotintuggummi istället. Och det var ju ännu sämre. Blev ju bara kletigt och jävligt när man rökte det.
Fattar inte hur dom tänkte när dom gjorde dom där två sakerna alltså. Hel knasigt. Tror inte dom tänkte alls faktiskt. Eller så hade dom bara en Riktigt dålig dag.




Snön ser sjukt konstig ut

Yippie ki yay det snöar. Ser jätte konstigt ut, det kommer liksom uppifrån och ner. Alltså, det ser ut som om det skulle komma från himlen. Riktigt skumt. Men det konstigaste av allt är att jag ser inte vart ifrån det kommer. Liksom först är det bara himlen, sen från ingenstans kommer det snöflingor, sen helt plötsligt ligger det bara på backen. Sjukt irritersamt att inte se vart ifrån det kommer.
Lovar
att det är någon som jävlas med mig. Sitter i något hörn och spottar snö ner mot mig. Så himla barnsligt gjort av den personen. Kom fram och visa dig istället.
Finns ingenting jag hatar mer än folk som gömmer sig. För det blir så otroligt svårt att kolla dom i ögonen när man pratar med dom.



Skulle egentligen snöa på bilden, men tyckte den såg så fin ut så jag sket i snön. Sen så är det mycket mysigare med sol och värme.

 


Det är sant, björnar finns här

Det var som tusan. Satt och pratade med lite folk idag. Och av någon anledning kom en person in på att det finns björnar i Sverige. Så jag kunde ju inte vara tyst. Blev verkligen tvungen att fråga om personen hade tappat hjärnan på vägen hit... Björnar i Sverige... Jo visst, kan korvar simma också eller?
Men tydligen var det jag som hade fel. Det finns björnar i Sverige sa dom andra. Det finns till och med något som heter björnjakt. Skulle vara kul att veta lite mer om vad det är.
Det finns mer än man tror här i Sverige. Helt otroligt.



Såhär ser en björn ut iallafall. Det visste jag faktiskt. Men att dom fanns i Sverige kom som en överraskning.


Ingen höjdare de där

Wooho jag klarade av heeela natten i kylskåpet. Förutom dom timmarna som jag gick ut och la mig i sängen vill säga. Det var ingen höjdare att sova i kylskåpet. Blev som lite små kyligt. Så det rekomenderar jag er inte att testa.
Det enda som var bra egentligen med att sova i kylskåpet. Det var att lampan som är där inne slocknade när man stängde dörren. Riktigt fiffigt. Hade jag aldrig trott att den skulle göra alltså.


Kyligt kan man säga

Natten till idag sov jag i en resväska. Det vet redan ni som "hänger med". Men inatt känner jag för att göra nått riktigt knasigt. Så inatt ska jag sätta mig i kylskåpet och sova. Det kan man kalla kyligt gjort. Vet, det var ett väldigt kyligt skämt. 
Men skit i det nu, glöm allt jag skrev om kåldolmar. Titta nu här istället hur mysigt jag har gjort det i kylskåpet.




Dagens outfit

Nu tänkte jag vara så fräck att lägga upp dagens outfit. Tyckte det kunde vara lämpligt att visa vad jag haft på mig idag. Eftersom ni lär ju ha undrat rätt mycket över det.
Jag ber om ursäkt för att jag ser lite sur ut på bilden. Men hade precis upptäckt att mina fingrar är olika långa. Så ni kanske förstår att jag blev både chockad och ledsen. Lovar er, det ser hel tokigt ut.
Kolla era egna fingrar och se efter så att inte dom också är olika långa. Man märker det rätt så lätt. För dom kortare fingrarna slutar innan dom längre, bus lätt att se. Ni kan inte misslyckas.




Vill kanske inte nu

Tänk om jag inte vill skriva någonting nu då. Vad kan ni göra åt den saken? INGENTING. Så det är ingen idé att tjata på mig.


Blev inte riktgit som jag tänkt mig

Nääh snacka om otur. Finns nog ingen som har så mycket otur som mig alltså. Jag skulle laga mig någon mat hade jag tänkt. Skulle göra kycklingfilé, var såå sugen på det. Så jag ställer mig och börjar göra iordning den. Blir bara mer och mer sugen på att få sätta tänderna i kycklingfilén medans jag håller på att laga till den.
När jag väl är klar med maten så sätter jag mig ner för att äta. Vad får jag se då? 
Jag har lyckats gjort grönsakssoppa. Gissa om jag blev besviken. Jag som var såå sugen på kycklingfilé.




Glömde totalt bort

Jag glömde bort vad jag skulle skriva nu. Men jag kan inte påstå att jag lider av dåligt minne. Skulle hellre vilja säga att jag njuter av det.

Snö smälter i plus

Vet ni en sak, snö smälter tydligen i plusgrader. Fick precis veta det, och det är sant. Trodde inte på det först när jag fick höra det. Så jag blir inte brydd över att ni just nu sitter och tvekar på om det är sant eller inte. Men om ni tar in snö i en form och lägger det i ugnen. Då kommer ni tro på det med. Helt otroligt, satt och kollade helatiden och det liksom bara försvann. 
Det liksom förvandlades till vatten. Men hör och häpna. Om ni väntar lite längre... så försvinner vattnet också. Men det är tydligen överkurs sa en god vän till mig, så det behöver ni inte testa.
Eftersom det är ett rätt så komplicerat projekt, så tog jag bilder på hela projektet så ni ska slippa göra det själva.






Den här sov jag i

Nu funkar det att kommentera och att lägga in bilder i inläggen igen. Så därför tänker jag börja med att visa vilken snygg resväska jag sov i under natten.

Kan Rekomendera att sova i den här. Vilken upplevelse. Jag minns ingenting alls efter att jag somnade.


Ska lyx sova i natt

Är det bara jag som inte kan kommentera? Eller är det något fel? Blir oerhört ledsen när det ska jävlas med mig såhär. Men va inte tänkt att vara ledsen jätte länge, bara ett liiitet tag. Det är faktiskt väldigt bra att vara ledsen, för då får man bli glad.

Jag har förresten funderat på att göra nått annorlunda inatt. Ska skita i att sova i sängen. Det har jag gjort så många gånger förut, så här ska det lyxas till. Ska sova i en resväska. Man måste ju passa på att testa om det funkar, om man någon gång skulle hamna i en situation där man Måste sova i en resväska för att överleva.



Tyvärr inställt

Hoppas inte ni blir ledsen och förbannad nu när jag skriver detta. Men tyvärr kan jag medela (med order från riksdagen) att varmkorvs utdelningen på sergels torg imorgon förmiddag är inställd. Detta på grund av förkorta korvar.




Skriver en bok

Jag fick värsta idéen idag, fick för mig att skriva en bok. Så nu har jag börjat skriva, och det går riktigt bra. Hittills har jag skrivit sidnumren. Är redan uppe i 514 sidor. Och folk snackar om att det tar tid att skriva böcker. Tss Struntprat. Går ju hur fort som helst.


Direkt från garderoben

Efter söndag kommer måndag, och det blir en ny vecka då. Och jag lovar, jag ska blogga direkt från garderoben hela veckan. Kan ju bli kul att se hur det går, så missa det inte. Har faktiskt aldrig suttit i en garderob och bloggat förut. Är det någon annan som har gjort det? Skulle behöva lite tips på hur man sitter skönast i en garderob.



Ska liksom sitta inne i garderoben. Liksom med stängd dörr och allt. Kan bara bli Galet bra juh. Kan bli Galet fel också, om någon kommer och lägger en pinne mellan handtagen så jag inte kommer ut. Hjälp får cellskreck bara jag tänker på tanken ju.

 

 


Sommar eller inte

Shiit alltså, idag sov jag enda tills jag vaknade. Det första jag kom att tänka på då jag vaknade va. Innan tandborsten uppfanns vad gjorde dom för att hålla tänderna rena då? Eller uppfann man hål i tänderna efter man hade uppfunnit tandborsten?
Sen var det en sak till. Visst blir det sommar i år med? Fick höra igår att sommaren är inställd i år. Har börjat fundera lite mer över det, och jag vill ju ha sommar i år med. Snälla säg att den inte är inställd.

Apropå sommar, vad tycker ni är vackrast med sommaren. Jag tycker det är gräset som är vackrast. För det är grönt. Och kolla så olika det kan vara fat det är samma sak. Farsinerande. Sen tycker jag om hela idéen med att man ska klippa gräset. För då blir det lite mer som hår, kan vara kort, långt eller lite mitt i mellan.





 


Jag ÄLSKAR reklamer

GaGa ooh la la vad jag bara älskar reklamer på tv. Det är så underbart att sitta och kolla på reklamer. Där får man ju verkligen veta hur man ljuger. Finns det någon reklam som dom inte överdriver till 1000?
Men apropå reklamer så kom jag och tänka på en sak idag. Kan någon förklara för mig hur han som kör plogbilen tar sig till jobbet?

Aaah känn på den du, inget finlir där inte. Blev bara tvungen att skriva det där sista. Kändes helt rätt när jag skrev det, men börjar undra nu såhär efteråt.


Takfönster är bra

Alltså det kallas ju pungsvett på killar. Det vet jag, men vad kallas det för tjejer då? Har jag fel om jag säga läppglans?
Men det var inte det jag ville få sagt egentligen, utan det här. Funderar ni på att fixa takfönster, gör det. Blir kanon bra. Jag har satt in takfönster i min lägenhet idag. Tyckte det blev fräscht. Men nu har jag ett problem bara. Mina grannar som bor på våningen över mig blev tydligen fly förbannade. Fattar inte varför egentligen, det blev ju grymt bra tyckte jag.  


Mobil utan sladd

Jag har ju en mobiltelefon, ni vet säkert vad det är. Börjar bli rätt så populärt nu faktiskt. Men iallafall så upptäckte jag en sak idag med min mobil. (Mobiltelefon kallas även mobil). Ni vet den här sladden som ska sitta i ett eluttag i väggen, som sen går till mobilen. Den som laddar mobilen. Ni fattar vad jag menar va?
Den går att ta lös från själva mobilen och ändå funkar den. Alltså det går att ringa med den och allt sånt, fast man dragit ur sladden. Shit pommesfrites va fränt.  Fatta den grejen alltså, man kan ju lixom ta med sig mobilen överallt och använda den. Utan att behöva hitta ett eluttag. Det är ju typ hur smart som helst. Vilken jäkla uppfinning alltså.
Blev Helt chockad när jag upptäckte det. Mobilen började ringa fast jag hade dragit ur sladden liksom. Trodde ju att det börja spöka eller nått sånt. Vågade ju knappt svara. Helt sjukt.
Dam, så jäkla smart sak alltså,
kan knappt tro det.



Dagens outfit

Eftersom att det är lördag idag så tänkte jag lyxa till det med dagens outfit. Älskar denna klänning alltså, den är Såå mig. Passar utmärkt till mina nya sockar som är kritvita. Dock har jag inte på mig sockarna på bilden. Men ni får försöka tänka er in i hur det skulle se ut.
Som ni kanske ser på bilden så har jag färgat håret, och ögonbrynen med för den delen. Tyckte själv det blev Super bra.  I love my new look... Vad tycker ni?


Hade brunt hår förut, vilket ni som hängt med kanske redan vet. Ni andra kan ju jämföra med förra bilden jag tog. Men även på denna bild så ändrade jag håret och ögonon så ni inte ska känna igen mig.
Köpt på en affär och kostade 649 kr. Lätt värt det.


Lingon i Lingonsylt

Brydd jag nu då jag precis nyss fick veta att det är Lingon i Lingonsylt. Alltså fatta, det är hela Lingon som är i sylten. Såna Lingon som finns i skogen, dom man kan plocka helt själv, såna Lingon är det. Kollar man på sylten så är det ju väldigt svårt att tro det, men ska tydligen vara sant. Helt sjukt vad man kan göra om saker. Alltså borde det vara hallon i hallonsylt med. Fantastiskt. Men undra om det är blåbär i blåbärssylt, det tvekar jag nästan på. Är det någon som vet så berätta för mig. De vore gulligt av er.

Lagade bilen så bra jag kunde

Min kompis bil gick sönder i dag, bromsarna la av helt. Kan vara lite jobbigt när man kör för fort. Men snäll som jag är så hjälpte jag min kompis med att laga bilen. Jag körde till och med bilen till kompisen när jag var klar med den så han slapp ju hämta den med. Men han blev inte speciellt glad verkade det som. Vet inte varför heller.
Först var kompisen glad och frågade mig bara vad som var felet. Så jag svarade helt ärligt, jag vet inte riktigt vad som var fel. Men jag lyckades inte laga bromsarna, så jag gjorde din tuta kraftigare.
Otrevlig typ, jag fixade ju problemet så gott jag kunde. Ska aldrig laga någonting åt den personen igen iallafall.


Tuggummit är falskt

Jag undrar, vad fan är poängen med tuggummi alltså. Igår köpte jag en påse tuggummin och tog ett för att smaka det. Jag tuggade och tuggade men det försvan aldrig. Så jag spottade ut det och tog ett nytt. Hände exakt samma sak. Men jag gjorde ett ntt försök, tänkte 2 st kan det ju faktiskt vara fel på, men aldirg 3. Men tro mig, det var fel på det tredje med.
Jag for ju helt klart tillbaka till affären för att klaga. Sa exakt hur jag hade tuggat och tauggat i säkert 1-2 timmar, men att tuggummit inte ville försvinna. Sen bad jag om att få byta tuggummipåse mot en ny. Och vet ni vad, det hände Exakt samma med den påsen. Vad är poängen att köpa, tugg, spotta ut. Aldrig att jag köper tuggummi igen. Det är ju värsta lurendrejeriet. Besviken


Kom på att glömma en sak

Det var någonting jag var tänkt att berätta för er innan jag läggar mig och blundar. Men just nu fick jag minnesförlust och en déjà vu-upplevelse på samma gång. Tror minsann att jag har glömt det här förut. Men det är ingen överraskning för mig. Så långt tillbaka jag kan minnas har jag ju faktiskt lidit av minnesförlust så, shit happens.
Kommer kanske på det imorgon. Gå och lägg er ni med så slipper jag känna mig utstött. Men dröm inte om apor. För då kan ni bli väldigt sugen på banan. Vilket inte är så bra. För då kommer ni vakna och gå upp för ni måste ha en banan. Och om ni inte ar någon banan då så kommer ni bli väldigt besvieken. Tro mig.

 

 


Skära elefanter ger unika besökare

Nu vill jag bara blunda och lägga mig i sängen. Men känns tungt, kan ju missa något. Men känner mig rätt så trött och har inget bättre för mig än att sova så varför inte. Ibland är jag förresten så trött på att göra ingenting, att jag inte orkar göra någonting.
Nä men seriöst nu, har ni aldrig funderat över vad skära elefanter ser när dom är fulla?

Spana in här förresten, 3 dagar har jag haft min blogg. Och det finns fortfarande folk som går in på den. Helt otroligt. Har ju ökat med säkert 1200%. Om inte mer eller kanske mindre till och med.


Medans jag sover så kan ni hjälpa mig med en sak. Ni har 30 minuter på er. Ge mig 100 unika besökare innan klockan 12. Det står 82 stycken där nu. Jag vet är jäkligt dålig bild. Men vad mer kan man begöra när det är jag som fixat bilden.


Kände mig utstött

Kände mig väldigt utstött idag när jag kom hem. Kommer hem och upptäcker att dörren var låst. Så jag tog och låste upp för att kunna gå in, (rätt så logiskt). Men när jag väl kom in så ropar jag hej. Och inte ett enda svar får jag, fast att det var tänt lite överallt. Jag går in en bit i hallen och ropar hej igen, och en andra, en tredje och en fjärde gång. Men fortfarande Helt tyst.
Nu började jag känna mig lite utstött. Tänkte för mig själv, man kan väll iallafall vara snäll och svara. Men nej då, inte det. Skit i mig bara. Tänk inte på mig. Men med ett sista hopp går jag in i vardagsrummet och säger HEJ,  rätt så högt. Men fick fort farande inget svar. Det var då, det slog mig, jag bor ju för tusan gubbar helt själv.  


Kyckling är en fågel

Kyckling, visst är det en fågel? Eller? Jag tror det. Dom har ju vingar iallafall, och det har ju skator och blåmesar med. Och dom är fåglar.

Dock kan jag inte se vingarna på den här kycklingen. Så det kanske inte är en fågel ändå. Pinsamt om jag har fel nu alltså.


Aldrig att jag handlar i Norge

Idag frågade en person mig så här, vet du varför norskar tar med sig en stege till affären? Självklart svarade ju jag, nej, men du vet antagligen eftersom du frågar. Vet ni vad den personen svarde då? Ja det vet jag, det är för att det är så höga priser i Norge. ´
Jag kan tänka mig hur ni reagerar nu, jag tänkte precis samma sak. Är det verkligen sant. Så jag blev tvungen att fråga runt om det var sant. Men fick bara konstiga blickar och inget konkret svar. Så jag antar väll att det är sant då. Så nu har jag bestämt mig. Jag ska då aldrig fara till Norge och handla. För det första så låter det väldigt dyrt. Och för det andra så kommer jag ändå inte kunna köpa nått, för jag äger ingen stege. Så det skiter sig redan där för mig.


Lägga ut toalettpapper

Jag tror jag ska lägga ut toalettpapper överallt där jag går så slipper jag gå på samma ställe 2 gånger. På så vis får jag se mer av världen. Måste börja med det nu direkt tror jag banne mig.

Rösta på hjälten

Om ni fick vara en superhjälte, vem skulle ni då vara? Jag skulle lätt vara spindelmannen, eller Spiderman som man säger på svenska. Varör skulle jag vara det då. Inte så svårt att förklara varför. Han är röd och kan skjuta spindelnät. Hur fränt är inte det då. Så här med kan ni kalla mig Hjälten.
Förresten vem skulle vilja vara hulken tillexempel? Helt vanlig person som blir lite grön då han är förbannad. Vad är det som är fränt med det? INGENTING. Hade han blivit röd så hade jag kunnat fundera på saken iallafall. 
Var snäll och berätta för mig vilken superhjälte DU vill vara. Så kan du få vara med och vinna exakt ingenting.

Kom på att ni måste gå in på http://emmelist.blogg.se/ och rösta fram min blogg till Dagensblogg. Gör det nu direkt så slipper ni oroa er att ni ska glömma bort det.



Dunkuddar

Jag har en säng. I sängen har jag en kudde, ett täcke med. Men det var kudden jag var inne på nu så glöm täcket en stund nu tack. Min kudde är en dunkudde, och när jag vaknade idag så gissa vad jag fick syn på då. En fjäder, vit var den.
Så gissa om jag kom på vad det är för nått dom stoppar i dunkuddar. Kom på det HELT själv dessutom. Det är ju så klart fåglar. Såg det själv ju. Stack ut en liten fågelfjäder ur kudden så det är klart som korvspa att det är fåglar i kudden. Först blev jag lite rädd, men sen tyckte jag det var rätt så mysigt.

 


Vet en hel del ja

Shiit klockan blev ju mer än vad jag ens visste att den kunde bli. Så innan jag lägger mig för att blunda så tänkte jag ungefär så här. Berätta allt ni vet för mig, jag har faktiskt 20 sekunder över. Jag skulle kunna berätta allt jag vet för er just precis nu. Till exempel varför kvinnor föredrar jägare. Vet ni varför? Jo, dom kryper längre in i busken. Skjuter gärna 2 gånger och smakar gärna på bytet.
Nu var ju inte det precis allt jag vet. Kan en hel del annat med men det tar tyvärr mer än 20 sekunder att berätta. Så har inte tid för det just nu. Det får vi ta någon annan dag.

Men gnuu vad jag inte orkar skriva just nu, men en sak måste ni veta. Jag är inte förvirrad så som hälften du tror jag är! Så godnatt så får vi se vad som händer och fötter imorgon.


Banan skämtet

Det är inte så jäkla lätt att ha en blogg har jag märkt. Man måste ju skriva i den för att folk ska kunna läsa. Snacka om jobbig. Sen om det inte är någon som läser den så har man ju skrivit heeelt i onödan. Tänk om det skulle bli så. Då skulle jag känna mig som en tom papperskorg.
Tycker förresten väldigt synd om tomma papperskorgar. Dom står där och ser tomma ut. Folk kan ju få för sig att dom inte gör sitt jobb. Tänk dig själv om du skulle stå på ditt jobb och inte göra något. Inte skulle du bli så omtyckt själv. Nä, jag tycker vi borde införa papperskorgensdag i Sverige.

Apropå papperskorgar så kom jag på en sak jag tycker om att göra. Fick ett tips om att jag kunde skriva om vad jag kunde göra så då kirrar jag det nu direkt. Det första jag kom att tänka på varatt jag gillar att äta bananer. Inte för att dom är goda, utan för att dom är gula. Sen den här lilla böjen på dom gör ju inte saken sämre direkt. Fatta både gula och har en böj. Måste vara guds bästa uppfinning.
Just ja kan göra ett nytt försök med det här skämtet jag skulle göra i mitt första inlägg som jag TOTAL sabbade.
Till att börja med så går det såhär: (skrev fel i första inlägget) Pinsamt
Vad är det för likhet på en banan? 
svar: Färgen går såhär.

Och nu har jag faktiskt gjort en bild för att kunna förklara hela skämtet.


Nu fattar ni hela skämtet va. Ni kan ju gärna få betyg sätta det. Skriv en skala mellan 1-10 i kommentarer. Måste veta om det funkar.



Hjälp

Hjälp! Jag har parkerat diagonalt i ett parallellt universum. Hur fan lyckas jag. Kan någon förklara det för mig.

Dagens outfit

Har sett på olika bloggar att det är populärt med dagens outfit. Så jag tänkte att jag kan ju inte vara sämre själv. Ska testa lägga ut dagens outfit och se om jag får några snälla kommentarer.
Men har bytt ut mitt riktiga hår och ögonfärg på bilden. Så ingen känner igen mig så lätt tänkte jag. Jaja nu kommer iallafall dagens outfit.


Vill inte säga vart kläderna kommer ifrån. För då kommer alla bara kuta och köpa dom så jag väntar med det ett tag. Lägg märke till halsbandet. Det känns så rätt till dom här kläderna. hihi
Sammanlagda summan för allt slutar på ca 1700 kronor. Men det är lätt värt det om man vill följa modet. I love kläder.


Kalla mig lampan

Oj nu blev det mörkt som i natta. Tänk om jag kunde tända en lampa som lös upp hela Sverige. Då skulle jag bli värsta ljushuvudet juh. Då skulle folk gå runt och peka på mig och säga, där går han som fick hela Sverige att lysa. Erkänn att det skulle vara lite fränt.
Inte de att jag lyser upp hela Sverige, men att folk skulle gå runt och peka på mig. Det är det som är det fräna. Då skulle jag helt ärligt döpa om mig till lampan. Om inte ni har något bättre förslag på nått namn förstås.

Har jag fel om jag säger att vintern är mer vit än grön. Och sommaren är mindre vit än grön? Ska förresten berätta en sak för er nu. Har aldrig sagt det till någon så håll i er nu... En gång trodde jag faktiskt att jag hade fel, men det var fel. Så jag hade ju faktiskt rätt, men jag fick ju fel.


Besöksrekord

Helt otroligt, har ökat med typ minst 600% besökare på bloggen sedan igår. Helt sjukt, trodde aldrig det skulle gå så bra för bloggen när jag haft den i bara EN dag. Fortsättar jag så här så kanske jag ökar med minst 800% tills imorgon. Kika in bilden. Men sno inte bilden av mig bara för att kunna lägga in i era bloggar och låtsas som om det är ni som har så här mycket besökare. Då blir jag besviken på er.


Nu är ni avundsjuka va. HA HA HA. Läs det finstilta igen.



Jesus ljög

Shiiit, måste sluta med det här lådbils projektet jag precis startade. Fick precis reda på att Jesus är död. Jo det är sant, lovar. Men, hur gick det till. Vissa säger att han blev korsfäst, men hallå sånt gör man inte nu för tiden. Måste fråga en sak förresten, hur blir det med julafton och påsk nu då Jesus är död? Allt kommer ju bli förstört. Fy bubblan vilken besvikelse det blev nu.
Och inte nog med att han är död. Fick även veta att han inte alls kunde gå på vattnet... Han visste tydligen bara vart stenarna låg. Fatta han har lurat oss hela tiden. Dåligt besviken jag blev på han nu. Han kan ju glömma att jag ska komma på hans uppståndelse nu iallafall. Han har gjort bort sig totalt i mina ögon nu. Usch.
Trodde ju verkligen han kunde gå på vatten. Som jag har tränat och tränat för att kunna gå på vatten, men bara misslyckats hela tiden. Sen visar det sig att Jesus gick på stenarna. Riktigt Besviken just nu.

Får se om jag orkar med att skriva mer idag efter denna tragedin. Måste förlåta Jesus först, för att han ljög. Sen kan jag skriva mer. Ska nog kunna gå rätt fort ändå.

 


Lådbil kanske

Vilket väder det är idag då, Solen lyser, snön är vit, gräset borta och sommaren kommer sen. Vad ska man hitta på tills det blir sommar då? Bygga en lådbil. Någon som vill hjälpa till. Den som hjälper mig mest kan få följa med ut på en sväng i lådbilen i sommar. Gliiida runt bara. Och känna vinden ta med allt hår.
Har fixat värsta ritningen med, så ska nog inte bli svårt att bygga den heller.

Kan ju inte misslyckas med denna bil. Tänkt ut allting i minsta detalj. Helt otroligt.
Apropå lådbilar förresten. Vet ni hur man vet att en katt är överkörd?
Den är ju såklart tvådimensionell.


Herr blunder på besök

Nä men vad trevligt, herr blunder kom visst på besök. Herr blunder påstår att jag inte får sitta uppe längre. Har ni hört nått så fruktansvärt någon gång? Att jag inte får sitta uppe längre. Han påstår även att om jag fortsätter med att försöka fixa till bloggen, så kommer det skita sig totalt tillslut.
Det kan herr blunder ha mycket väl rätt i. Därför tar jag mitt förnuft till fånga och lägger mig i min säng och blundar tills jag inte kommer ihåg något mer. Förhoppsnings vis så vaknar jag då jag vaknar. Annars har jag ett problem.


Unika besökare = 0,0

Snacka om otroligt. Har inte fått en enda läsare på min blogg, och ändå har jag haft den i 5 hela timmar. Sjukt dåligt av er att inte spana in min blogg måste jag säga. Ni kan ju inte veta att den är dålig om ni inte ens har varit in och kollat på den.
Förresten varför skriver jag ens det här. Om det inte är någon som ens har läst min blogg så lär det ju inte vara någon som läser det här heller. Vart är alla med Sjukt dåligt humor??? Visa er för mig Så kanske jag visar mig för er en dag.

Försöker klura ut ur man fixar till bloggen så det blir lite fräscht att kika in den. Det ska nog bli bra till slut. Men låt mig fortsätta med det så kanske det blir lyckat till sist. Då kanske jag till och med får någon som läser bloggen också. Vore ju kanske lite skoj.

Vet ni förresten vad man kallar fårens ungar???
Åhh den är ju så lätt, kom igen nu. 
Bäääbisar så klart

Välkommen till hit

Dåååålig fränt med en blogg. Jag som alltid velat haft en blogg, och nu äntligen har jag gjort en. Som ni ska ha längtat efter att jag ska börja blogga. Men nu har ni fått exakt som ni vill så klaga inte nu.

Ja vad ska jag mer säga då, eller skriva menar jag. Läs det finstilta, märk inte ord... Finns väll inte så mycket att skriva just nu mer än att jag kommer berätta en hel del saker för er. Som ni kanske redan räkna ut genom bloggens namn så är det nog inte så vettiga saker jag kommer berätta för er. Men vad fan gör det. Den som har sjukt dålig humor kommer nog tycka om denna blogg iallafall.

Förövrigt så kom jag på en grymt bra historia bara såhär. Vill ni läsa den? Ni som inte vill behöver inte, är heeelt frivilligt.
Nu kommer den iallafall:
Vad är det för likhet på en banan???
Svar: Färgen går såhär.
Fan å, den funkade inge bra. Man ska liksom visa med fingret hur färgen går. Man ska dra fingret i en liten böj, så som en banan ser ut typ.
Fan det sket sig redan första inlägget. Redan gjort bort mig TOTALT. Misslyckas med världens enklaste skämt.

 


RSS 2.0